Δευτέρα, Ιουνίου 26, 2017

Γενική Συνέλευση του Φοίνικα Σύρου.

«Δύναμή μας ο… κόσμος μας»
Πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής στην αίθουσα συνεδριάσεων του Επιμελητηρίου Κυκλάδων η Γενική Συνέλευση του Φοίνικα Σύρου. Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης ήταν ο οικονομικός απολογισμός της σεζόν 2016-17, αλλά και ο σχεδιασμός για το νέο πρωτάθλημα. Φυσικά αυτό που απασχόλησε το σώμα  ήταν τα κακόβουλα δημοσιεύματα των προηγούμενων ημερών από διάφορες ηλεκτρονικές σελίδες, αλλά και οι κινήσεις που έχουν γίνει μέχρι σήμερα. Από την πλευρά του ο πρόεδρος της.....
ομάδας Αντώνης Ρούσσος τόνισε πως έχουν ήδη γίνει κάποιες κινήσεις όπως το εξώδικο που έχει σταλεί στην Ομοσπονδία, αλλά και θα συζητηθούν από εδώ και πέρα με τους νομικούς τα επόμενα βήματα. Ο κ. Ρούσσος τόνισε πως ο Φοίνικας είναι μία καθαρή ομάδα και δεν έχει να φοβηθεί τίποτα. Μάλιστα, εξέφρασε την απορία του πως μπορούν να γράφονται αυτά τα δημοσιεύματα χωρίς να υπάρχουν αποδείξεις. Στη συνέχεια ο κ. Ρούσσος έκανε έναν μίνι απολογισμό στα όσα συνέβησαν την προηγούμενη σεζόν, αλλά και για την απόφαση που πήρε το Δ.Σ. να δηλώσει τη συμμετοχή της ομάδας το Challenge Cup. «Ο Φοίνικας έχοντας καλή βαθμολογία στην Ευρώπη πέρασε στην επόμενη φάση και έτσι για εμάς είναι μία μεγάλη πρόκληση το ταξίδι μας στην Νορβηγία. Οι φορείς θα πρέπει να δουν με ποιον τρόπο θα μπορέσουν να «εκμεταλλευτούν» το ταξίδι μας αυτό και να διαφημίσουν τόσο τη Σύρο όσο και το Νότιο Αιγαίο» είπε μεταξύ άλλων ο πρόεδρο του ΤΑΑ.
Ο κ. Ρούσσος στη συνέχεια ευχαρίστησε τον «χρυσό» χορηγό City Insurance, αλλά και την Ναυτιλιακή Εταιρία Blue Star για την έως τώρα στήριξή τους. Να σημειώσουμε στο σημείο αυτό πως ο «Χρυσός» χορηγός City Insurance θα είναι και την αγωνιστική σεζόν 2017-18, αλλά και πως υπάρχει και η αισιοδοξία πως το ίδιο θα γίνει και με την Blue Star, αλλά και με τους μικρότερους τοπικούς χορηγούς.
Κάλεσμα στους φίλους της ομάδα

Μεγάλη έμφαση δόθηκε και στην στήριξη των φίλων της ομάδας, αλλά και των φορέων του τόπου. Ο κ. Ρούσσος έκανε ταυτόχρονα ανοικτό κάλεσμα σε όλους τους Συριανούς να στηρίξουν την ομάδα… κόσμημα του Αιγαίου, η οποία παραμένει η ζωντανή διαφήμιση για το νησί. «Θα πρέπει να έρθουν κοντά μας ακόμη περισσότεροι φίλοι του αθλήματος και την ομάδας και ο καθένας να στηρίξει την προσπάθειά μας με όποιον τρόπο μπορεί» είπε αρχικά ο πρόεδρος του Φοίνικα για να συνεχίσει: «Αν πετύχουμε τους στόχους μας δηλαδή, να έρθουν κοντά μας όλο και περισσότερο φίλοι μας και ακόμη και με μία μικρή συμμετοχή, η ομάδα θα μπορέσει να ενισχυθεί όλο και περισσότερο με αποτέλεσμα να γινόμαστε πιο ανταγωνιστικοί. Θέλουμε τον κόσμο μας δίπλα μας γιατί, αυτός είναι η δύναμή μας».    
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :