Τρίτη, Ιουνίου 27, 2017

Καταφθάνει στην Πάρο η πιο «καυτή» κρουαζιέρα των οργίων!

Έρχεται μέσα στις επόμενες ημέρες στο νησί της Πάρου το κρουαζιερόπλοιο του εκδηλωτικότερου ερωτικού πάθους και του αχαλίνωτου σεξ, το οποίο θα μεταφέρει 700 swingers από ολόκληρο τον κόσμο και υπόσχεται «Πάθος στα ελληνικά νησιά»!
Η Πάρος, θα είναι ένας από τους σταθμούς της κρουαζιέρας του έρωτα που θα έχει ως σταθμούς επίσης τη Μύκονο, τη Ρόδο, τον Μαρμαρά, τη Σαντορίνη και.... τα Χανιά και θα διαρκέσει οκτώ «φλογερές» ημέρες και νύχτες!
Ανταλλαγές ερωτικών συντρόφων, «καυτές» νύχτες και μέρες ασύστολου έρωτα και ερωτικών παιχνιδιών, διονυσιακά όργια και shows, ζωντανό σεξ με πλούσιο θέαμα, kinky shows και pole dancing σε συνδυασμό με υψηλού επιπέδου εστίαση και άνετη διαμονή στο κρουαζιερόπλοιο της «ερωτικής χαράς» περιλαμβάνει το πρόγραμμα της πολυτελούς κρουαζιέρας που στοιχίζει 2.349 δολάρια το άτομο.

Τα εισιτήρια για την κρουαζιέρα των οργίων, εξαντλήθηκαν ήδη εδώ και μήνες σύμφωνα με την ολλανδική ιστοσελίδα διοργάνωσής της η οποία, πριν την αναχώρηση του πλοίου, ετοιμάζει πάρτι για μια πρώτη την γνωριμία των swingers πριν το κυρίως... «μενού» του εν πλω σεξουαλικού «γεύματος»!

«Φωτιά» αναμένεται να πάρει το Αιγαίο, εν μέσω μάλιστα καύσωνα, από τις «παθιασμένες» επιδόσεις της σεξουαλικής «δράσης» των swingers που με φόντο την Πάρο και τα άλλα νησιά, καταφθάνουν, για να ζήσουν τις πιο «τρελές», ακραίες και άνευ ορίων ερωτικές φαντασιώσεις τους κάτω από τον λαμπερό καλοκαιρινό ήλιο και το μαγευτικό φεγγάρι του Αιγαίου...

Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :