Σάββατο, Νοεμβρίου 21, 2015

Το Καλάθι Ανθρωπιάς πάει… Αθήνα!

 Οι Παλαίμαχοι Άρη Σύρου και τα ΜΜΕ του νησιού διοργανώνουν τον 4ο φιλανθρωπικό αγώνα, αυτή τη φορά στην Αθήνα με μεγάλα ονόματα και για την ενίσχυση του Χαμόγελου του Παιδιού!
Οι Παλαίμαχοι Άρη Σύρου σε συνεργασία με τους δημοσιογράφους των ΜΜΕ της Σύρου ενώνουν τις δυνάμεις τους για 4η συνεχή χρονιά και πάντα για ιερό σκοπό!

Μόνο που για φέτος ετοιμάζουν κάτι .....
μεγάλο…

Ο φιλανθρωπικός αγώνας μπάσκετ, γνωστός και ως Καλάθι Ανθρωπιάς, θα πραγματοποιηθεί και φέτος, καλύτερος από ποτέ και με πολλές εκπλήξεις!

Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα και πιο συγκεκριμένα στο κλειστό γυμναστήριο «Α. Παπανδρέου» του Περιστερίου, την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου (18:00).

Φέτος οι Παλαίμαχοι Άρη Σύρου και οι δημοσιογράφοι θα… συγχωνευτούν για να αντιμετωπίσουν έναν πολύ δυνατο αντίπαλο, την επίλεκτη ομάδα καλλιτεχνών/δημοσιογράφων!

Μεγάλα ονόματα από τον καλλιτεχνικό χώρο και τον χώρο της τηλεόρασης (τραγουδιστές, ηθοποιοί, δημοσιογράφοι κλπ.) θα δώσουν το παρών, με τα ονόματα που θα συμμετάσχουν να ανακοινώνονται τις επόμενες μέρες!

Το πιο σημαντικό στοιχείο της φετινής δράσης όμως δεν είναι άλλο από τον σύλλογο που θα διατεθούν φέτος τα έσοδα…

Αυτός θα είναι ο Σύλλογος «Χαμόγελο του Παιδιού», ένας φορέας με τεράστια και ανεκτίμητη προσφορά στην ελληνική κοινωνία και στον τόσο ευαίσθητο τομέα των παιδιών.

Την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου σας περιμένουμε στο κλειστό του Περιστερίου, μην λείψει κανείς!

http://cyclades24.gr/2015/11/kalathi-anthrwpias-paei-athina/
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :