Πέμπτη, Μαρτίου 12, 2015

Καταδίκη Γ. Μαμουζέλου για συκοφαντική δυσφήμιση

Εκδικάστηκε σήμερα (χθες) Τετάρτη από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Νάξου η μήνυση της πρώην ενοικιάστριας του αναψυκτηρίου στα Παλάτια για συκοφαντική δυσφήμιση κατά του πρώην προέδρου του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Νάξου, Γιάννη Μαμουζέλου...
Κατά του πρώην προέδρου του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Νάξου, υπεβλήθη αρχικά μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση δια του Τύπου με αφορμή δηλώσεις του στο Cyclades Voice (Naxos News) στις 4 Μαρτίου 2013 με τις οποίες είχε κατηγορήσει την πρώην ενοικιάστρια και τον αδελφό της για...

αφαίρεση των περγκολών από το αναψυκτήριο πριν παραδώσουν τα κλειδιά, αφού εκείνη την περίοδο λύθηκε η σχετική σύμβαση μίσθωσης που είχαν με το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Νάξου.
Η μήνυση τελικώς εξετάσθηκε με απόφαση του δικαστηρίου ως συκοφαντική δυσφήμιση λόγω υπέρβασης του χρονικού ορίου του 18μήνου για την εκδίκασή της ως συκοφαντικής δυσφήμισης δια του Τύπου.
Αξίζει να σημειωθεί ότι από την πλευρά της πρώην ενοικιάστριας επισημάνθηκε ότι η πέργκολα είχε καταστραφεί λόγω ακραίων καιρικών φαινομένων από το 2007 και έκτοτε δεν τοποθετήθηκε άλλη πέργκολα, αλλά ομπρέλες που αγόρασαν.
Το δικαστήριο μετά την εξέταση της υπόθεσης έκρινε τον κ. Γιάννη Μαμουζέλο ένοχο, επιβάλλοντάς του ποινή 6 μηνών με αναστολή, κάνοντας δεκτό το ελαφρυντικό του πρότερου έντιμου βίου.
Ο κ. Μαμουζέλος άσκησε έφεση.


(από το cyclades voice)
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :