Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 04, 2024

Για στείρα αντιπολίτευση και ακραίο λαϊκισμό, κατηγορεί η Δημοτική αρχή τον Λ. Χατζηανδρέου

Με μεγάλη απογοήτευση διαπιστώσαμε ότι δύο τραγικά γεγονότα έγιναν αντικείμενο πολιτικής προπαγάνδας και εκμετάλλευσης από τονΛεονάρδο Χατζηανδρέου.

Ασκώντας στείρα αντιπολίτευση και ακραίο λαϊκισμό, ο Λ. Χατζηανδρέου δεν διστάζει να εκμεταλλευτεί πολιτικά την απώλειαδύο ανθρώπων, αναφέροντας ψεύδη και ανακρίβειες ότι δήθεν θα μπορούσαν να είχαν σωθεί σε περίπτωση που υπήρχαν ναυαγοσώστεςστην περιοχή που έγιναν τα τραγικά συμβάντα.Αποκρύπτει όμως ότι οι δύο πνιγμοί έλαβαν χώρα σε περιοχές που εκ του νόμου δεν παρέχεται ναυαγοσωστική κάλυψη, καθώς τα σημεία αυτά δεν εμπίπτουν στην κατηγορία των πολυσύχναστων παραλιών που έχουν καθοριστεί με το από 31/8/2023 πρακτικό της...

Επιτροπής του άρθρου 11 παρ. 1 του Π.Δ. 71/2020. Ο Λ. Χατζηανδρέου, ως εκπρόσωπος και απομεινάρι ενός ξεπερασμένουπαλαιοκομματικού συστήματος, μετά από 40 χρόνια στην πολιτική ζωή, έχει και πλήρη άγνοια του νομοθετικού πλαισίου και,δυστυχώς,αδυνατεί να κατανοήσει τις ακολουθούμενες εκ του νόμου διαδικασίες για την τοποθέτηση ναυαγοσωστών στις πολυσύχναστες παραλίες. Και γι΄ αυτό άλλωστεοι συμπολίτες μας τον καταψήφισαν στις δύο τελευταίες εκλογικές αναμετρήσεις.

Ο Λ. Χατζηανδρέου θα πρέπει επιτέλους να κατανοήσει ότι ακόμα και στην αντιπολίτευση υπάρχουν ηθικά όρια. Και η απώλεια της ανθρώπινης ζωής είναι αδιανόητο και κατάπτυστο να αποτελεί αντικείμενο πολιτικής εκμετάλλευσης, σκοπιμοτήτων και πολιτικών παιχνιδιών.

Ο πολιτικός του κατήφορός, δυστυχώς, δεν έχει σταματημό…

Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :