Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 04, 2024

Πρόσληψη επικουρικού Γενικού Χειρουργού στο ΓΝ-ΚΥ Νάξου

Καλωσορίσαμε με χαρά στις 27-08-2024 στο ΓΝ-ΚΥ Νάξου τον Γενικό Χειρουργό κ. Ιωάννη Δεμίρη, ο οποίος προσλήφθηκε ως Επικουρικός Ιατρός.

Σε συνεργασία με τον μόνιμο Γενικό Χειρουργό κ. Πέτρο Μπούμπουλη που υπηρετεί στο ΓΝ-ΚΥ Νάξο, θα συμβάλλει στην ενίσχυση των ιατρικών υπηρεσιών που παρέχονται στους μόνιμους κατοίκους και τους επισκέπτες της Νάξου και των γύρω νησιών.

Επισημαίνεται ότι στο άσηπτο χειρουργείο του ΓΝ-ΚΥ Νάξου που λειτουργεί από το Σεπτέμβριο του 2023 πραγματοποιούνται ήδη χειρουργικές επεμβάσεις σε Ορθοπαιδικά και Γυναικολογικά περιστατικά. Η πρόσληψη του δεύτερου Γενικού Χειρουργού δίνει πλέον τη δυνατότητα οργάνωσης και προγραμματισμού αντιμετώπισης περιστατικών Γενικής Χειρουργικής στο ΓΝ-ΚΥ Νάξου.

Σας ενημερώνουμε, τέλος, ότι στην παρούσα χρονική στιγμή υπηρετούν τριάντα ένα (31) ειδικευμένοι ιατροί στο ΓΝ=ΚΥ Νάξου.

            Συγκεκριμένα τις υπηρεσίες τους προσφέρουν με μεγάλο αίσθημα ευθύνης, εμπειρία και σεβασμό σε ........

κατοίκους και επισκέπτες της Νάξου και των Μικρών Κυκλάδων: 4 Παθολόγοι, 3 Καρδιολόγοι, 4 Παιδίατροι, 2 Γενικοί Ιατροί, 1 Νεφρολόγος, 1 Νευρολόγος, 1 Αναισθησιολόγος, 4 Ορθοπεδικοί, 2 Γενικοί Χειρουργοί, 1 Ωτορινολαρυγγολόγος, 1 Οφθαλμίατρος, 3 Βιοπαθολόγοι, 2 Οδοντίατροι, 1 Ακτινοδιαγνώστης και 1 Γυναικολόγος.

             

           

 

H  ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΡΙΑ ΔΙΟΙΚΗΤΡΙΑ

 

 

ΚΑΛΛΙΤΣΑ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΥ

 

Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :