Τετάρτη, Οκτωβρίου 19, 2022

Όσοι κάνουν χρήση του χώρου ανέλκυσης-καθέλκυσης σκαφών (καρνάγιο) θα πρέπει να ενημερώνουν το Λιμενικό Ταμείο Νάξου.

 «Εύρυθμη λειτουργία του χώρου ανέλκυσης-καθέλκυσης σκαφών (καρνάγιο) στη  χερσαία ζώνη λιμένα Νάξου»

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι για την χρησιμοποίηση του χώρου ανέλκυσης καθέλκυσης σκαφών (καρνάγιο) στη χερσαία ζώνη λιμένα Νάξου από τα σκάφη που επιθυμούν  να κάνουν χρήση της συγκεκριμένης λιμενικής εγκατάστασης θα πρέπει πρώτα να ενημερώνουν  με κάθε πρόσφορο μέσο τον Φορέα Διαχείρισής του, ήτοι το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Νάξου.  

Η χρήση του ανωτέρω χώρου επιτρέπεται στις περιπτώσεις έκτακτων περιστατικών και για  την πραγματοποίηση των καθιερωμένων εργασιών συντήρησης μικρής έκτασης των σκαφών  που δεν (αρν.) θα υπερβαίνουν τον ένα (01) μήνα. Με την......

ολοκλήρωση των εργασιών, τυχόν  απορρίμματά που θα δημιουργούνται θα πρέπει άμεσα να απομακρύνονται ώστε ο χώρος να  παραμένει λειτουργικός και προσβάσιμος σε έτερους ιδιοκτήτες που επιθυμούν να τον  χρησιμοποιήσουν.  

Εν κατακλείδι, παρακαλούμε όπως οι ιδιοκτήτες των σκαφών που τα σκάφη τους  παραμένουν στον αναφερόμενο χώρο πέραν του ενός (01) μηνός όπως προβούν στην άμεση  απομάκρυνσή τους ώστε να μην κωλύεται η εύρυθμη λειτουργία της λιμενικής εγκατάστασης. 

  

 Ο Λιμενάρχης 

 Αντιπλοίαρχος Λ.Σ. ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ Αλέξιος


Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :