Τετάρτη, Μαρτίου 23, 2022

Τα αποτελέσματα των εκλογών του Εμποροεπαγγελματικού & Βιοτεχνικού Συλλόγου Τήνου

Την Παρασκευή 18 Μαρτίου 2022 διεξήχθησαν οι εκλογές του  Εμποροεπαγγελματικού & Βιοτεχνικού Συλλόγου Τήνου για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου, της Ελεγκτικής Επιτροπής και των Αντιπροσώπων για την Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Αττικής, Όμορων Νομών & Νήσων Αιγαίου για την τριετία  2022 – 2025.

            Οι εκλογές διεξήχθησαν από τις 16:00 έως και τις 21:30 στα γραφεία του Επιμελητηρίου Κυκλάδων στην Τήνο. Η εκλογική διαδικασία έγινε παρουσία της  Δικαστικής Αντιπροσώπου

 κ. Κελαδίτη Ευαγγελία, δικηγόρος εν Εφέταις, ακολουθώντας όλα τα προβλεπόμενα από το καταστατικό του Συλλόγου για τη διεξαγωγή των εκλογών (παραβάν, κάλπες, ψηφοδέλτια κ.τ.λ.).

            Φέτος τα μέλη είχαν τη....

δυνατότητα να ψηφίσουν και ηλεκτρονικά, μέσω του κινητού τους τηλεφώνου.  Η εταιρεία που είχε αναλάβει την ηλεκτρονική ψηφοφορία ήταν η ELECTROBOX .                                              

            Μετά το πέρας των εκλογών, τα αποτελέσματα για την εκλογή του Δ.Σ. και της Ελεγκτικής Επιτροπής είχαν ως εξής : ψήφισαν 217 μέλη, βρέθηκαν έγκυρα 217, λεύκα 0, άκυρα 0. Από τα 217 μέλη ψήφισαν ηλεκτρονικά 149 και διά ζώσης 68.

 

Τα τακτικά μέλη του Δ.Σ. (με σειρά πλειοψηφίας) είναι :

1. Τσιμέκης Ανδρέας με 175 ψήφους

2. Κολλάρου Λουκία με 162 ψήφους

3. Κολλάρου Πετρίνα με 153 ψήφους

4. Μεταξάς Νίκος 107 ψήφους

5. Δελλατόλας Φραγκίσκος με 99 ψήφους

6. Δεσύπρης Κωνσταντίνος του Δ. με 94 ψήφους

7. Πλακωτάκη Μαριάνθη με 82 ψήφους

 

Αναπληρωματικά μέλη του Δ.Σ. (με σειρά πλειοψηφίας) είναι :

1. Μωραΐτης Πολύδωρος με 78 ψήφους

2. Μίντζας Παναγιώτης με 72 ψήφους

3. Καλέγια Χρυσή με 47 ψήφους

 

Η Ελεγκτική Επιτροπή (με σειρά πλειοψηφίας) είναι :

1.Δελλατόλας Ιωάννης του Α.  με 154 ψήφους               

2. Κελαδίτης Ιωάννης   με 148 ψήφους                

3. Μαλλιάρης Γιώργος του Π. με 134 ψήφους

 

            Τα αποτελέσματα για την εκλογή των Αντιπροσώπων στην Ο.Ε.Σ.Α.Ο.Ν.Ν.Α. είχαν ως εξής: ψήφισαν 169 μέλη, βρέθηκαν έγκυρα 167, λευκά 0, άκυρα 2. Από τα 169 μέλη ψήφισαν 101 ηλεκτρονικά και 68 διά ζώσης.

 

          Λόγω του μεγάλου αριθμού των μελών που ψήφισαν εκλέχτηκαν όλοι οι υποψήφιοι για την Ομοσπονδία, καθώς ο αριθμός των εκλεγέντων εξαρτάται από τον αριθμό των ψηφισάντων (1 εκλεγμένος ανά 20 ψηφοφόρους).

Οι Αντιπρόσωποι για την Ο.Ε.Σ.Α.Ο.Ν.Ν.Α. ((με σειρά πλειοψηφίας) είναι :

1. Τσιμέκης Ανδρέας με 132 ψήφους

2. Κολλάρου Λουκία με 130 ψήφους

3. Κολλάρου Πετρίνα με 122 ψήφους

4. Δελλατόλας Φραγκίσκος με 101 ψήφους

5. Μωραΐτης Πολύδωρος με 86 ψήφους

6. Καλέγια Χρυσή με 66 ψήφους

 

 

 

            Στο σημείο αυτό θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τα μέλη της εφορευτικής επιτροπής

κ. κ. Αγνή Δελλατόλα, Τζωρτζίνα Καράγιωργα, Αποστόλη Μωραΐτη, Ειρήνη Σανταμούρη και Παναγιώτη Ψάρρο καθώς και τον κ. Σιώτο Βασίλη εργαζόμενο στα γραφεία του Επιμελητηρίου Κυκλάδων στην Τήνο για την αμέριστη βοήθειά τους.

            Ευχαριστούμε επίσης τον κ. Νίκο Τσουνή της εταιρείας ELECTROBOX  που με την διά ζώσης παρουσία του διεξήχθη άψογα η ηλεκτρονική ψηφοφορία, μία διαδικασία εντελώς καινούργια για το Σύλλογο και τα μέλη μας.

            Ευχαριστούμε και την εταιρεία FAST FERRIES για τη δωρεάν χορήγηση των εισιτηρίων για τη μετακίνηση του υπεύθυνου της ηλεκτρονικής ψηφοφορίας.

           

            Ευχαριστούμε τους επαγγελματίες - μέλη που ψήφισαν και στήριξαν αυτό το θεσμό. Η συμμετοχή τους αυξάνει την ευθύνη του Δ.Σ. στον τρόπο αντιμετώπισης των θεμάτων που απασχολούν τον επιχειρηματικό κόσμο του νησιού μας και δίνει νέα κίνητρα για εντατικοποίηση των προσπαθειών προς κάθε κατεύθυνση.

 

            Αυτό βέβαια συνεπάγεται και τη συνεχή παρουσία των μελών μας δίπλα μας, γιατί με τη βοήθειά τους θα επισημαίνονται σφαιρικά τα προβλήματα και θα αντιμετωπίζονται αποτελεσματικότερα. Ο Σύλλογος δεν είναι μόνο για την παροχή της ταυτότητας που παρέχει εκπτώσεις στα πλοία. Η ενεργητικότητα των μελών είναι αυτή που θα ωθήσει και το Δ.Σ. να προσπαθεί όλο και περισσότερο.

 

            Με νέο δελτίο Τύπου θα ενημερωθείτε άμεσα για τη σύσταση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

           

Με εκτίμηση

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ

ΕΜΠΟΡΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ & ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΗΝΟΥ

Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :