Κυριακή, Φεβρουαρίου 21, 2021

Μαντί με αρνίσιο κιμά και Γραβιέρα Νάξου ΠΟΠ της ΕΑΣ Νάξου και σάλτσα γιαουρτιού | ΠΟΠ Μαγειρική

 Ο θησαυρός της γαστρονομίας του νησιού μας, η Γραβιέρα Νάξου Π.Ο.Π. της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου, που με την υπέροχη γεύση και το όμορφό της άρωμα «απογειώνει» κάθε πιάτο, «πρωταγωνίστησε» στο σημερινό επεισόδιο της εκπομπής «Π.Ο.Π. Μαγειρική» της ΕΡΤ2!

Ο καταξιωμένος chef και παρουσιαστής της εκπομπής, Μανώλης Παπουτσάκης, έφτιαξε μαντί (ζυμαρικό με καταγωγή από τον Πόντο) γεμιστά με αρνίσιο κιμά και το σπουδαιότερο τυρί της Νάξου και τα συνόδευσε με σάλτσα γιαουρτιού.


Ενώ μαγείρευε, ο σεφ άκουγε τον Αντιπρόεδρο της Ε.Α.Σ. Νάξου, Ιάκωβο Βαλέρη, να μιλά για ........

τη Γραβιέρα Νάξου Π.Ο.Π. και το νησί μας.


Δείτε το βίντεο:

Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :