Πέμπτη, Φεβρουαρίου 25, 2021

Και σήμερα Πέμπτη 25/2 χωρίς Υδροδότηση η κοινότητα Σαγκρίου λόγω εργασιών στο δίκτυο

Στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου εγκατάστασης «συστήματος τηλεμετρίας και τηλεχειρισμού για την εξασφάλιση της επάρκειας και ποιότητας του πόσιμου ύδατος και μείωσης των διαρροών», που ξεκίνησε από τα όρια της Κοινότητας Σαγκρίου, είναι απαραίτητη η διακοπή της υδροδότησης στο Σαγκρί και την Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου, από τις 9 το πρωί.

Μέσω του νέου ηλεκτρονικού συστήματος τηλεελέγχου και τηλεχειρισμού θα γίνει η απεικόνιση σε πραγματικό χρόνο της τρέχουσας κατάστασης του νερού ανθρώπινης κατανάλωσης και θα εξασφαλίζεται η επάρκεια και ποιότητα ύδατος,  αφού θα μπορούν να εντοπίζονται άμεσα οι υπερχειλίσεις και ....

διαρροές νερού και κατά συνέπεια να επιδιορθώνονται το ταχύτερο δυνατό. Επιπλέον, στόχος είναι και η προστασία μέσω του ελέγχου ποιότητας της υγείας του τελικού καταναλωτή.

Το έργο περιλαμβάνει την προμήθεια και εγκατάσταση ηλεκτρονικού υλικού σε 36 τοπικούς σταθμούς, σε δεξαμενές και αντλιοστάσια στις Κοινότητες της Νάξου και τη σύνδεσή τους με έναν Κεντρικό Σταθμό Ελέγχου, απ΄ όπου θα ελέγχεται η λειτουργία του δικτύου 24 ώρες το 24ωρο.

Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :