Τρίτη, Νοεμβρίου 10, 2020

Διαδικτυακής ομιλίας/ εκδήλωσης με θέμα "Πώς μπορώ να ενισχύσω τη θετική επικοινωνία με το παιδί μου; Η ενεργητική ακρόαση στην επικοινωνία γονέα-παιδιού".

Στο πλαίσιο της προαγωγής της ψυχικής υγείας στον γενικό πληθυσμό, η Κινητή Μονάδα Ψυχικής Υγείας ΝΑ Κυκλάδων προσκαλεί γονείς και εκπαιδευτικούς παιδιών προσχολικής και πρώτης σχολικής ηλικίας (έως και ΣΤ Δημοτικού) σε διαδικτυακή ομιλία- εκδήλωση με θέμα «Πώς μπορώ να ενισχύσω τη θετική επικοινωνία με το παιδί μου; Η ενεργητική ακρόαση στην επικοινωνία γονέα- παιδιού». Η διαδικτυακή εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2020 και ώρα 17:30 και εισηγήτρια θα είναι η κ. Παναγιώτα Τούμπα (Κλινική ψυχολόγος-Επιστημονικά υπεύθυνη Κ.Μ.Ψ.Υ. ΝΑ Κυκλάδων). Η ομιλία είχε πραγματοποιηθεί με φυσική παρουσία στο Πνευματικό Κέντρο του Αγίου Νικόδημου στη Νάξο τον Νοέμβριο του 2019 και λόγω της μεγάλης συμμετοχής από την τοπική κοινότητα, επαναλαμβάνεται διαδικτυακά, δίνοντας την..... ευκαιρία σε όσους δεν την είχαν παρακολουθήσει τότε, καθώς και στους κατοίκους των υπόλοιπων νησιών της ακτίνας δράσης της μονάδας να συμμετάσχουν. Λόγω περιορισμού των θέσεων, η εκδήλωση αφορά κατά προτεραιότητα κατοίκους των νησιών της ακτίνας δράσης της Κ.Μ.Ψ.Υ. ΝΑ Κυκλάδων (Νάξος, Σαντορίνη, Αμοργός, Ίος, Σίκινος, Φολέγανδρος, Ανάφη, Θηρασιά, Ηρακλειά, Σχοινούσα, Δονούσα, Κουφονήσι).

Για εγγραφή, δηλώστε συμμετοχή στο παρακάτω link: https://zoom.us/meeting/register/tJcqcuCppzosH93VLZsuJiiVh4Myln4eCrhs

Για περισσότερες πληροφορίες: Κινητή Μονάδα Ψυχικής Υγείας ΝΑ Κυκλάδων Οδός Δανακού, Χώρα Νάξου, τηλ. 2285026982 Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :