Τρίτη, Μαρτίου 17, 2020

Οδηγίες για τον κορωνοϊό από τον πρόεδρο της Κορώνου

Ως εκπρόσωπος της Κοινότητας Κορώνου, με συναίσθημα ευθύνης για την υγεία των πολιτών, κάνω έκκληση σε όλους τους μόνιμους κατοίκους και σε όσους έρχονται στο χωριό μας, να σεβαστούν όλες τις αποφάσεις του Υπουργείου Υγείας ώστε να μειώσουμε τον κίνδυνο για να μολυνθούμε από τον κορονοϊο!                                                                                                            
Β) Όχι χειραψίες και διάλογοι από..........
κοντινές αποστάσεις! Καλύτερα να μιλάμε από τα τηλέφωνα και από υπολογιστές!                
Γ) Αν κάποιος χωριανός μας σκοπεύει να έρθει από Αθήνα και αισθάνεται το παραμικρό σύμπτωμα γρίπης το καλύτερο για όλους μας είναι να κάνει πρώτα εξετάσεις. Κι όσοι έρχονται στο χωριό μας από Αθήνα, να αποφεύγουν τις επαφές με τους ντόπιους, ειδικά τις δύο πρώτες εβδομάδες.                                                                     
Δ) Όποιος ντόπιος αισθανθεί συμπτώματα γρίπης, να παραμείνει κλεισμένος στο σπίτι κι αμέσως να επικοινωνήσει με τον γιατρός μας στο: 6948519181 ή στο 22850 – 51280 και αν χρειαστεί και στο τηλέφωνου του προέδρου: 6979876422.       Αγαπητοί χωριανοί, όπως όλοι μας γνωρίζουμε το 70% των κατοίκων του χωριού μας, λόγω ηλικίας και παθήσεων ανήκει στην κατηγορία του υψηλού κινδύνου κι ο κορωνοϊός γίνεται θανατηφόρος!!! Επομένως όλοι μας, νέοι και γέροι με συναίσθημα ευθύνης και σεβασμού ο ένας για τον άλλο πρέπει να συμμετέχουμε στην μέγιστη προσπάθεια:                                
Ο ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΡΩΝΟ
15/3/2020: ο πρόεδρος της Κοινότητας Κορώνου
       Γιάννης Κωνσταντάκης
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :