Τετάρτη, 21 Δεκεμβρίου 2016

Ο Απόστολος Ρίζος στο ΚΛΕΙΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΝΑΞΟΥ

Λίγους μήνες μετά την κυκλοφορία του νέου του album με τον τίτλο ‘6’ , το οποίο καταγράφηκε ως μια από τις καλύτερες δισκογραφικές προτάσεις της χρονιάς, ο Απόστολος Ρίζος θα δώσει μια μεγάλη συναυλία στην Νάξο,  την Τρίτη 27/12.
Ο τραγουδοποιός και ερμηνευτής που συντονίζει το κοινό του με τις ερμηνείες και τη σκηνική του παρουσία, έχει στήσει μια μουσική πρόταση που εξαφανίζει τα μουσικά σύνορα και αναδεικνύει την ίδια την ουσία των τραγουδιών.
Τα αγαπημένα τραγούδια από την παλιότερη προσωπική του δισκογραφία αλλά και από το πρόσφατο album ‘6’ (Τι να θυμηθώ, Να’ μαστε μαζί, Σ’ αυτή τη χώρα, Το ψάρι) συνομιλούν ανατρεπτικά με τον Βαμβακάρη, τον Λοΐζο, τον Χατζιδάκι, τον Τσιτσάνη, τον.....
Περίδη, τον Μικρούτσικο, τον Θ. Παπακωνσταντίνου, τον Ζούδιαρη, τον Καζαντζή, τον Ζερβουδάκη, τον Αλκαίο, τον Ελευθερίου, τη Νικολακοπούλου.
Με άλλους δύο μουσικούς δεξιοτέχνες επί σκηνής, δημιουργούν έναν μουσικό κόσμο που δονείται από ρυθμό και συναίσθημα.
Ηλεκτρικό κοντραμπάσο, loops, drums, και ο ίδιος ο Απόστολος Ρίζος με την ακουστική του κιθάρα και μια φυσαρμόνικα, θα μας χαρίσουν μια μοναδική βραδυα, στο όμοε=ρφο νησι των Κυκλάδων!
Είσοδος για το κοινό είναι ελευθερη
Όποιος επιθυμεί μπορεί να φέρει τρόφιμα, τα οποία θα δοθούν σε οικογένειες που τα έχουν ανάγκη (Τα τρόφιμα θα συγκεντρώνονται στην είσοδο του κλειστού Δ.Α.Κ.)
Θοδωρής Κουέλης / ηλεκτρικό κοντραμπάσο, loops
Dr. Momo / τύμπανα, κρουστά
Απόστολος Ρίζος / κιθάρες, φυσαρμόνικα

Οργάνωση Παραγωγής: Menta Art Events, www.menta3.com, 210 8617577

Links:

Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :