Παρασκευή, Ιανουαρίου 03, 2014

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΜΙΧΑΗΛ ΜΙΧ. ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ (ΜΠΑΡΜΠΟΥΝΗ)

Εκφράζουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συντοπίτες, φίλους και συγγενείς μας για την θερμή τους συμπαράσταση στις δύσκολες ώρες που περάσαμε, προσπαθώντας να  κρατήσουμε στη ζωή τον αγαπημένο μας σύζυγο, πατέρα και παππού, Μιχαήλ Μαργαρίτη αλλά και μετά, κατά την διάρκεια της κηδείας και της ταφής του.
Αυτές τις δύσκολες στιγμές καταλάβαμε ότι είχαν αξία και απήχηση στην κοινωνία του νησιού μας όλα αυτά, που στην διάρκεια της ζωής του.....
προσέφερε και για τα οποία δεν σταμάτησε να αγωνίζεται.
Ιδιαίτερα εκφράζουμε τις θερμές ευχαριστίες μας προς τους γιατρούς του Νοσοκομείου Νάξου για την υψηλού επιπέδου ιατρική φροντίδα, που του προσέφεραν και η οποία εντυπωσίασε τους Αθηναίους  συναδέλφους τους .
Θερμά ευχαριστούμε επίσης τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Παροναξίας κ.κ. Καλλίνικο, που ήλθε για λίγες ώρες από την Πάρο για να προστεί στην εξόδιο ακολουθία, τους σεβάστούς ιερείς που παρέστησαν, τον εφημέριο του Μητροπολιτικού Ναού π. Απόστολο Βελώνη και τον Δήμαρχο κ. Μανώλη Μαργαρίτη για τους επικήδειους, που εξεφώνησαν, όσους είχαν την καλή προέρεση να προσφέρουν στέφανα και διάφορα ποσά στην μνήμη του για ευαγείς σκοπούς καθώς και όλους τους φορείς για τα ψηφίσματα που εξέδωσαν στη μνήμη του πολυαγαπημένου μας συζύγου, πατέρα  και παππού.

                             
                       Η Σύζυγος,
                       τα τέκνα  και τα εγγόνια .
                       

     
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :