Τρίτη, Ιουλίου 30, 2013

Με “φωτογραφική” προκήρυξη η πρόσληψη συμβούλου επικοινωνίας,

Ο Δήμαρχος κ. Μαργαρίτης , με “φωτογραφική” προκήρυξη, προχώρησε στην πρόσληψη συμβούλου επικοινωνίας, για την προώθηση του “έργου” του Δήμου. Την θέση του συμβούλου κατέλαβε γνωστή δημοσιογράφος και εκδότρια εβδομαδιαίας τοπικής εφημερίδας.

Συγχρόνως στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο αποφασίστηκε η έκδοση από τον Δήμο πολυτελούς μηνιαίου περιοδικού, με κόστος ανά τεύχος 1700 € +ΦΠΑ, για να ‘’ενημερώνει’’  τους δημότες για τις δράσεις του Δήμου, ισχυριζόμενοι ότι τα υπάρχοντα Μέσα Ενημέρωσης δεν....
επαρκούν.    

Επειδή οι παραπάνω ενέργειες γίνονται με ΣΑΦΗ προεκλογικό σκοπό και θα πληρωθούν εξ’ ολοκλήρου από τους δημότες.    
Επειδή η πρόσληψη συμβούλου επικοινωνίας έγινε με καταφανέστατη φωτογραφική προκήρυξη.    
Επειδή είναι δεοντολογικά απαράδεκτο, δημοσιογράφος - εκδότης να είναι και έμμισθος υπάλληλος του Δήμου, αντί  να τον ελέγχει όπως έχει υποχρέωση ως  4η εξουσία.
 Καλούμε τον Δήμαρχο να  ακυρώσει τις παραπάνω ενέργειες  ως μη σύννομες. Κρίνουμε ως  απαράδεκτες, θρασείς  και βαθειά αντιδημοκρατικές τέτοιες ενέργειες.

Πρόβλημα  επικοινωνίας έχουν οι δημότες με τον Δήμο, όχι ο Δήμος με τους δημότες.

Σε  καιρό κρίσης με ένα καλλικρατικό Δήμο  υποχρηματοδοτημένο, απρόθυμο να καλύψει έστω  και τα τροφεία των βρεφικών σταθμών, καλούμαστε να  πληρώσουμε όλοι εμείς  για να  πειστούμε από τη Δημοτική Αρχή και τον  κ. Μαργαρίτη προσωπικά για το ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ έργο τους.    

                                                                                             

                                                                                                         Νάξος 30/7/2013
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

2 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΕΧΟΥΝ ΠΕΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ. ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΧΑΡΑΞΑΝ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ. ΤΟ ΠΑΡΤΙ ΚΛΑΛΑ ΚΡΑΤΕΙ. ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ. ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΑ ΟΜΩΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΤΑ ΠΙΟ ΖΟΥΜΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ...

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΣΤΟΙΧΙΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΜΕΛΑΝΙΑ ΕΚΤΥΠΩΤΩΝ ΚΑΙ ΦΩΤΟΤΥΠΙΚΩΝ Ο ΔΗΜΟΣ ΝΑΞΟΥ ΕΧΕΙ ΔΑΠΑΝΗΣΕΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΡΙΕΤΙΑ 31.737 ΕΥΡΩ!!!!

ΜΑ ΤΙ ΔΙΑΟΛΟ????

ΤΑ ΤΡΩΝΕ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ???