Παρασκευή, Ιουλίου 13, 2012

Απάντηση στον επικεφαλής της μειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου

 Ο επικεφαλής της μειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου, Νίκος Μαράκης, αποπειράθηκε, με ραδιοφωνικές του συνεντεύξεις και δελτίο τύπου, ναπροκαλέσει το κοινό αίσθημα, προσπαθώντας να κάνει το άσπρο μαύρο περί του έργου και των αποφάσεων της δημοτικής αρχής.
     Από τον προφορικό και από το γραπτό λόγο του, γίνεται πάνω από πρόδηλη η άγνοιά του σε θέματα, των οποίων ήταν διαχειριστής ο ίδιος κατά τη θητεία του ως δήμαρχος του Δήμου Νάξου. Σε συνέντευξή του, εγκάλεσε τη δημοτική αρχή για αστοχία στην αδειοδότηση και χωροθέτηση του περιπτέρου, ιδιοκτησίας του κου Σκάρκου, στην παραλία, ξεχνώντας ή αποκρύπτοντας ότι.....
η χωροθέτηση του εν λόγω περιπτέρου έγινε επί των ημερών του και, συγκεκριμένα, με απόφαση του Δ.Σ. του Λιμενικού Ταμείου στις 21 Σεπτεμβρίου 2010 (αρ. απόφ. 125).
     Ο κ. Μαράκης παρουσιάστηκε ως υπερασπιστής των ελεύθερων χώρων, όταν επί δημαρχίας του μετέτρεπε τα προαύλια των σχολείων σε χώρους στάθμευσης αυτοκινήτων, αποκλείοντας τα παιδιά από τους φυσικούς χώρους παιχνιδιού. Κάλεσε το δήμαρχο, Μανόλη Μαργαρίτη, να παρέμβει στις αποφάσεις των μελών του Δ.Σ. του Λιμενικού Ταμείου, προφανώς αγνοώντας και παρακάμπτοντας κάθε δημοκρατική διαδικασία, γεγονός συχνότατο επί των ημερών του.
     Η παρούσα δημοτική αρχή απαντάει με παραγωγή έργου από το Λιμενικό Ταμείο:
Αναμόρφωση και αποκατάσταση του περιβάλλοντος χώρου της χερσαίας ζώνης, καλλωπισμός με φυτά, καθαρισμός τόσο της χερσαίας όσο και της θαλάσσιας ζώνης, αποκατάσταση πεζοδρόμων και δημιουργία υποδομών για ΑΜΕΑ στο Βίντσι, τοποθέτηση pillars περιμετρικά του λιμανιού και της παραλίας, βελτίωση παροχών νερού και ηλεκτρικού ρεύματος στη μαρίνα, νομιμοποίηση της μαρίνας, μελέτες για αποκατάσταση του λιμένος και για την κατασκευή νέου εμπορικού λιμένα, τοποθέτηση φωτιστικών σωμάτων σε όλη την έκταση του λιμανιού, ολοκλήρωση του φακέλου για νομιμοποίηση και εξομοίωση 52 περιοχών στη Νάξο και στις Μικρές Κυκλάδες, σύναψη Προγραμματικής Σύμβασης με την Αναπτυξιακή Κυκλάδων για την αναμόρφωση όλης της χερσαίας ζώνης και πολλές ακόμα μικρότερες και μεγαλύτερες παρεμβάσεις, που έχουν αλλάξει προς το βέλτιστο την όψη στις περιοχές ευθύνης του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου.
     Αποδεικνύεται περίτρανα ότι το Λιμενικό Ταμείο έχει προχωρήσει από της εποχή της στασιμότητας στην εποχή των έργων!
     Ο δήμαρχος, Μανόλης Μαργαρίτης, δημοσίως δήλωσε την επιθυμία και πρόθεσή του για προάσπιση των ελεύθερων χώρων. Άλλωστε, μετά από πολλά χρόνια, οι προαύλιοι χώροι των σχολίων παραμένουν ελεύθεροι από αυτοκίνητα κατά τη θερινή περίοδο, προκειμένου να παίζουν τα παιδιά μας, παρά τις όποιες αντιδράσεις δημοτών. Επίσης, είναι έκδηλο το ενδιαφέρον, που γίνεται πράξη, για τις κοινωνικές δομές και τη στήριξη των κοινωνικά αδυνάμων από τη δημοτική αρχή.
     Η δημοτική αρχή απαντά στις αοριστολογίες με την παρουσίαση έργου!
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

8 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΡΕ ΜΑΝΩΛΑΚΗ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟ ΕΙΣΑΙ ΕΥΣΤΟΧΟΣ ΣΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ .
ΣΑ ΝΑ ΛΕΜΕ ΠΩΣ ΣΕ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΑΣ ΚΑΛΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ .
ΓΙΑ ΤΗ ΣΓΟΥΡΟΜΑΛΑ ΣΟΥ ΛΕΜΕ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΚΑΝΕ ΟΛΟΥΣ ΡΕΖΗΛΙ ΕΚΕΙ ΣΤ ΑΝΑΚΤΩΡΟ ΜΕ ΤΑ ΨΗΦΑΚΙΑ ΤΗΣ, ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΤΡΑΠΕΖΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΒΛΗΤΑ ΑΥΤΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΖΕΨΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΙΣΜΑ ΤΗΣ , ΚΑΙ ΣΥ ΜΑΝΟ ΜΑΣ ΛΕΣ ΠΩΣ ΒΟΥΛΩΣΕΣ ΤΙΣ ΛΑΚΟΥΒΕΣ ,ΚΟΛΛΗΣΕΣ ΤΙΣ ΠΛΑΚΕΣ , ΚΑΙ ΝΟΙΚΙΑΣΕΣ ΠΑΡΚΙΝ ! ΜΑΣ ΚΑΛΥΨΕΣ ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΘΑ ΣΕ ΨΗΦΙΖΩ ΠΑΝΤΑ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗ ΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΠΩ , ΤΙ ΜΑΡΑΚΗΔΕΣ,ΤΙ ΜΑΝΩΛΗΔΕΣ,ΤΙ ΜΑΜΟΥΖΕΛΟΙ.ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΖΑΝΙ ΒΡΑΖΕΤΕ, ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΒΟΛΕΨΕΤΕ ΤΑ ΚΟΛΛΗΤΑΡΙΑ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΣΑΣ.ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΝΩΛΑΚΗ...ΚΟΙΜΑΣΕ ΟΡΘΙΟΣ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ... ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΔΟΥΣ ΤΙ ΕΓΙΝΕ? ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ? ΜΗΠΩΣ ΦΟΒΑΣΑΙ ΚΑΙ ΚΡΥΒΕΣΑΙ ΠΗΣΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΣΟΥ?? ΒΓΕΣ ΚΑΙ ΠΕΣ ΜΑΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΓΑΖΩ.. ΠΕΣ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΠΑΣΟΚΙΑ ΣΤΟ ΠΑΡΚΙΝΓΚ..ΠΕΣ ΜΑΣ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙΣ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΣΕ ΨΗΦΙΣΑΜΕ... ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΙ ΕΣΑΣ ΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΛΕΓΕΤΑΙ Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΣΑΣ...ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΑΛΛΑ 50 ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΔΗΤΕ ΔΗΜΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΤΕ ΤΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΣΑΣ... ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΕΞΙΑ ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ!!! ΠΑΡΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΝΟΥΜΕΡΟ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΦΟΡΑΣ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΙΣ ΡΗΤΟΡΙΕΣ ΣΟΥ...

Ανώνυμος είπε...

για ποια έργα μιλάτε ρε αρχιψεύτες¨για τα πεζοδρόμια που δεν μπορεί να περπατήσει ούτε γάτα ? εσείς νοικιάσατε ακομα και τους δρόμους βλέπε απέναντι από το πρώτο δημοτικό πως κάνανε το δρόμο οι μαγαζάτορες και υποφέρει ο κόσμος ειδικά όταν έρχονται τα πλοία. νοικιάσατε βρε αθεόφοβοι στο βιτσι και αυτό το μοναδικο περασμα προς το λιμενβραχίονα κάτω απότο μπαράκι, που όταν είχε κάποια μποφόρ πήγαινε ο απλός κοσμος και έκανε εκεί το μπάνιο του ,στο ιστορικό βιτσι . Και αυτό για πρώτη φορά στα χρονικά της Νάξου.Υστερα από δυό χρόνια τώρα μεσα στο καλοκαιρι αρχίσατε να κλείνετε λακκούβες. Αυτό το έργο εχετε να δείξετε ? Ας δινότανε η δυνατότητα στο κάθε πολίτη να μιλήσει και θα ακούγατε για τα έργα σας πολλά ανόητοι ,ξιμπασμένοι

Ανώνυμος είπε...

είναι ορισμένα πράγματα που δεν αγγίζονται .ούτε πουλούνται ,ούτε νοικιάζονται .ο δήμος με αυτή την τακτική των κατα πλειοψηφια ενοικιάσεων δίνει το κακό παράδειγμα στους ιδώτες για καταπάτηση της δημόσιας περιουσίας (δασικής,παραλιακής κλπ) Η ουσία της δημοτικής αρχής είναι να ενδιαφέρεται για τα συμφέροντα του συνόλου των δημοτών και όχι για την εξυπηρέτηση λίγων εις βάρος των πολλών.

Ανώνυμος είπε...

εσυ μεγαλε που εγραψες 2;02 εισαι τελειως μαλακας

Ανώνυμος είπε...

Μανωλακι ασε της μ@λ@κιες και πες καθαρα ότι οφειλες να εξυπηρετησεις το σκιαχτρο για να νοικιασει το μπουρ@... Της το μαγαζι και δήθεν καταψήφισε ο ζελες (μαμ..ζ…ς) σα δεν ντρεπεστε λιγακι και να ξερα οι αλλοι ειδήμονες του δημου τη λενε για όλα αυτά ή απλα απεχουν για να μη του παρει η μπαλα?
Λιανε παρατησε τους τωρα ακομα που είναι ωρα αλλιώς σε φαγε και σενα η μαρμαγκα αυτοι είναι τελειως αχρηστοι

Ανώνυμος είπε...

Ντροπή! Ο άνθρωπος μας παιρνάει για μαλάκες! Εδώ του λες για την πλατεία κι αυτός μιλάει για τα σχολεία! Ρε Μανολάκι δεν τα παρατάς καλύτερα, αφού εσύ φοβάσαι και που ζεις!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΜΑΜΟΥΖΕΛΟΣ ΤΙ ΚΩΛΟΝΤΟΥΜΑΣ ΚΑΙ ΜΑΙΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΙ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΙ ΚΡΥΦΟΠΟΥΛΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ , ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΜΑΖΕΨΕ Ο ΜΑΝΩΛΑΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟΝΕ ΚΑΨΑΝ ΠΡΙΝ ΚΑΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ , ΤΙ ΛΕΕΙ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΣΤΟ ΝΑΞΟΣΝΙΟΥΣ , ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΔΗΘΕΝ ΜΕ ΤΗ ΠΡΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΥΓΕΙΗΝΗΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΟΧΙ ΕΤΣΙ ΑΛΛΑ ΓΙΟΥΒΕΤΣΙ! Τ ΑΛΛΑΞΕ ΜΕΤΑ ΑΦΟΥ ΕΙΔΕ ΚΑΙ ΑΠΟΕΙΔΕ , ΕΡΙΞΕ ΤΟ ΜΠΑΛΑΚΙ ΑΛΛΟΥ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΤΟΥ ΔΣ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ, ΑΣΤΑ ΚΥΡΙΕ ΜΑΜΟΥΖΕ ΑΥΤΑ ΑΣΕ ΤΙΣ ΡΗΤΟΡΙΕΣ ΤΙΣ ΦΑΜΦΑΡΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΥΤΟΕΠΑΙΝΟΥΣ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ , ΑΠΟ ΤΑ ΡΑΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΟΥΠΕ ΣΟΥ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΤΙ ΕΙΣΑΙ ( ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ Ο ΜΑΜΟΥΖΕΛΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ Ο ΜΑΜΟΥΖΕΛΟΣ) ΑΣΕ ΜΑΣ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ , ΚΑΤΟΥΡΑ ΚΑΙ ΛΙΓΟ , ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΚΟΚΟΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ ! ΑΣΕ ΝΑ ΣΕ ΚΡΙΝΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΝΑ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙΣ ΤΟ ΘΕΟ , ΣΑΣ ΚΑΤΑΒΑΡΕΘΗΚΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟΥΣ , ΟΛΟ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΘΕΩΡΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΟΚΟ ΤΙΠΟΤΑ ΦΑΜΦΑΡΕΣ ΣΑΛΙΑ ΜΥΞΕΣ ΣΑΛΤΖΕΣ ΚΛΠ... ΠΗΓΑΙΝΕ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΜΟΥ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΟΝΤΙ ΚΑΜΙΑ ΘΗΚΗ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΑ ΥΠΟΥΡΓΙΛΙΚΙΑ , ΠΑΠΟΥΤΣΗ Ε ΠΑΠΟΥΤΣΗ . ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗ ΞΕΝΑΚΗ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΗΣ ΤΟ ΠΕΙΣΜΑ ΤΗΣ, ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΤΗΣ ΣΤΟ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΟΓΟ ΠΟΥ ΜΠΗΚΕ ΣΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΥΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΠΙΟ ΤΟ ΑΝΤΑΛΑΓΜΑ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΜΑΥΡΟΜΜΑΤΟΔΗΜΑΡΧΩΝ. ΡΕ ΣΕΙΣ ΔΕΝ ΚΟΙΜΑΤΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ , ΕΣΕΙΣ ΝΟΜΙΖΕΤΑΙ ΠΩΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΣΤΕ ΣΕ ΟΥΦΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΤΟ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΤΕ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΕΧΕΙ Ο ΜΑΡΑΚΗΣ