Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 07, 2011

Μ. Γλέζος: Όχι στην προτομή του Αντιδημοκράτη Μ. Αλεξάνδρου στην Πάρο!

Στο δημοτικό συμβούλιο Πάρου της 6/9/2011 συζητήθηκε ο ορισμός ακριβούς θέσης στην περιοχή Θόλου Παροικιάς για την τοποθέτηση προτομής του Μεγάλου Αλεξάνδρου.
Ο επικεφαλής της Κίνησης Ενεργών Πολιτών Πάρου κ. Μανόλης Γλέζος ψήφισε αρνητικά στην τοποθέτηση της προτομής του Μεγάλου Αλεξάνδρου γιατί όπως είπε: «από την εποχή του Μ. Αλεξάνδρου και πιο πριν του πατέρα του Φιλίππου καταργήθηκε η δημοκρατία. Αρνούμαστε λοιπόν την διαστρέβλωση της ιστορίας».
Είναι σαφές ότι οι γνώσεις του κ. Γλέζου είναι φτωχές ιστορικά και δεν αντέχουν σε καμία συζήτηση. Πιο σαφές ακόμα είναι, ότι ο.......... κ. Γλέζος ως ένα γνήσιο τέκνο της αριστερής θολοκουλτούρας (που ενίοτε μισθώνει τις παρακμασμένες ιδέες της από ΠΑΣΟΚ έως ΣΥΡΙΖΑ προκειμένου να γευτεί ένα κομμάτι εξουσίας), προσπαθεί να διαχωριστεί και λόγω αυτού να ακουστεί, ακόμα, και απ' ότι είναι ιστορικά αποδεδειγμένο και αποτελεί παράδοση μίας ολάκερης φυλής.
Το έστειλε το http://fileleutheros.pblogs.gr/
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

7 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

ο ψευτοήρωας μανωλάκης να αφήσει τους λεονταρισμους και αν ήταν ήρωας να παραδινόταν στους Γερμανούς για να μη την πληρώσουν αθώοι άνθρωποι με τη ζωή τους. αλλά την έκανε και μετά μας πρόκυψε ήρωας. τέτοιοι ήρωες ειναι γεμάτος ο κόσμος και μερικοί καταζητούνται ακόμα. τώρα ερχεται και προσβάλει μια ιστορια και μια φυλή 4000 χρόνων .δεν ξέρεις τώρα μπορεί να υψώσει τη σκοπιανή σημαία στον Παρθενώνα ο δημοκράταρος???????????

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΤΕ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΙΑΝΟΑΛΒΑΝΟΥΣ ΣΟΥ <>

Ανώνυμος είπε...

Έλα με το Μαλάκα τον ξεμωραμένο που νομίζει ότι είναι ο διανοούμενος της Ελλάδας.

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΧΑΜΕ 2 ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΣ ΑΚΟΜΑ... ΜΗΠΩΣ Ο ΞΕΜΩΡΑΜΕΝΟΣ ΓΛΕΖΟΣ ΝΟΜΙΖΕΙ ΠΩΣ Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΗΤΑΝ... ΠΑΣΟΚ? ΜΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ.

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΧΩΜΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΓΕΡΟΝΤΟΑΝΟΙΑ. Ο ΓΛΕΖΟΣ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ, Ο ΑΛΛΟΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥ, ΠΡΟΤΙΜΗΣΕ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ. ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΗΡΩΑΣ. ΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΤΟΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ? ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΑΖΕΨΕΙΣ ΜΑΖΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΜΗΔΕΝ. ΓΙΑΥΤΟ ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ.

Ανώνυμος είπε...

Μανώλη Γλέζο:
"Απόγονε του Μ. Αλεξάνδρου"
Μανώλη Γλέζο:
"Ήρωα"
Τα παλληκάρια πεθαίνουν εκεί που πέθαναν ο Οδ. Ανδρούτσος και ο Κων. Κουκίδης. Εσύ έφυγες για να πεθάνουν άλλοι. ΔΕΙΛΕ!! ΔΕΙΛΕ!!