Πέμπτη, Αυγούστου 11, 2011

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΜΕΝΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΝΑΞΟΥ Σ' ΕΝΑ ΚΑΘΟΛΙΚΑ ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ


Εμείς, τα μέλη της Επιτροπής Αγώνα Ναξιωτών εναντία στη Συγχώνευση Γ.Ν.-Κ.Υ. Νάξου με το “Βαρδάκειο” της Σύρου, θεωρούμε ότι ο απολογισμός της δράσης μας, με κορύφωση την ημέρα του περιφερειακού συμβουλίου, είναι θετικός αφού κατέδειξε την αντίδραση, αντιπροσωπευτικά, όλης της κοινωνίας της Νάξου απέναντι σε κάθε μορφή συγχώνευσης – υποβάθμισης - “συνεργασίας” του μικρού νοσοκομείου μας.
Παρά τις καθησυχαστικές διαβεβαιώσεις των κυβερνητικών ιθυνόντων για το αντίθετο και τος ενδιαφέρουσες προτάσεις – εισηγήσεις που έγιναν στο......... περιφερειακό συμβούλιο στις 01/08/2011, η εξέλιξη του Γ.Ν.-Κ.Υ. Νάξου τα τελευταία χρόνια με τις ανεκπλήρωτες υποσχέσεις, η τωρινή ζοφερή πολιτικό-οικονομική εικόνα όλης της χώρας, το συγκεκριμένο νομοσχέδιο υγείας που προωθεί συγχωνεύσεις νοσοκομείων σ' όλη την επικράτεια και ο αδύνατος-υποβαθμισμένος ρόλος, εν κατακλείδι, του συμβουλίου αυτού απέναντι σε ειλημμένες υπουργικές αποφάσεις, μας κάνει να παραμείνουμε σε εγρήγορση εν όψει των επερχομένων εξελίξεων.
Επίσης αισθανόμαστε την ανάγκη να καταγγείλουμε την απόπειρα δυσφήμισης και αμαύρωσης του έργου μας από συγκεκριμένους κυβερνητικούς ιθύνοντες αφού μας καταλόγισαν προπηλακισμούς και τραμπουκισμούς που ουδέποτε συνέβησαν.
Η ανταλλαγή ύβρεων και οι έντονες λογομαχίες που διαδραματίσθηκαν κατά τη διάρκεια του περιφερειακού συμβουλίου, θεωρούμε ότι αποτελούν εκφράσεις αποδοκιμασίας, οργής και αγωνίας πολιτών Ναξιωτών ενάντια σε πρακτικές και πολιτικές οι οποίες υποβαθμίζουν και απαξιώνουν ακόμη περισσότερο τον δημόσια χαρακτήρα του Γ.Ν.-Κ.Υ. μας.

ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ
– ΑΝΤΙΘΕΤΟΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΜΕΙΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ, ΑΚΥΡΩΣΗ ΝΕΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ, ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ, ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣΛΗΨΕΩΝ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΣΥΓΧΩΝΕΥΜΕΝΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ.
– ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΧΑΙΤΙΣΕΙ ΤΗ ΠΟΡΕΙΑ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ Γ.Ν.-Κ.Υ. ΝΑΞΟΥ.
– ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, ΛΟΙΠΟΝ, ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΜΕΝΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΝΑΞΟΥ Σ' ΕΝΑ ΚΑΘΟΛΙΚΑ ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ.


Η Επιτροπή Αγώνα Ναξιωτών εναντία στη Συγχώνευση

Νάξος, 10 Αυγούστου 2011



Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

3 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΕΣ (ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΚΟΙ ΚΑΙ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ)ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΑΤΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΟΡΟΙΔΕΨΕΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.
ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΝΟΙΑΖΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΤΥ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ.
ΕΝΩ ΟΙ ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΚΟΙ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΣΑΣ ΜΟΙΡΑΣΟΥΝ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΟΙΑΖΟΥΝ ΟΝΕΙΡΑ ΘΕΡΙΝΗΣ ΝΥΚΤΟΣ.
ΣΕ ΜΕΝΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑΞΙΩΤΕΣ ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΕ Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΤΕ ΝΑ ΣΠΕΙΡΕΤΕ ΠΕΡΙ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΤΟ ΥΠΟΒΑΘΜΙΖΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΦΑΝΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΓΡΑΨΕ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΙΣ 9:30.
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΤΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑΣ.
ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΔΗΘΕΝ ΞΕΣΗΚΩΘΗΚΑΤΕ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ.
ΚΑΝΑΤΕ ΜΙΑ ΤΡΥΠΑ ΜΕΣ ΤΟ ΝΕΡΟ.
ΒΡΕΙΤΕ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΓΗΤΕ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΣΕΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.
ΛΑΟΣ ΕΝΩΜΕΝΟΣ ΠΟΤΕ ΝΙΚΗΜΕΝΟΣ.
ΒΑΛΤΕ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΓΗΤΕ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ.

ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΝΑΞΙΩΤΕΣ ΟΛΟΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΜΑΣ.
ΜΗ ΜΑΣΑΤΕ, ΑΝΟΙΧΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΣΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

θα το κανει το πασοκ περιπτερο για ασπιρινες και εσεις θα χειροκροτειτε

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΓΑΖΕΣ ΔΕΝ ΕΙΣΑΣΤΕ ΠΙΑ...