Πέμπτη, Αυγούστου 11, 2011

16χρονος μαχαίρωσε συνομήλικό του στη συναυλία του Κυριακάκη στο Φιλότι

Σε τραγωδία παρολίγον να εξελιχθεί ο καυγάς που ξεκίνησαν δυο νεαρά άτομα χθες το βράδυ, στη συναυλία με τους ΛΕΥΤΕΡΗ ΒΑΖΑΙΟ &ΝΙΚΟ ΚΥΡΙΑΚΑΚΗ στον χώρο έξω από τα ΤΕΕ Φιλοτίου. Την εν λόγω μουσική εκδήλωση διοργάνωσε ιδιώτης και όχι ο πολιτιστικός σύλλογος Φιλοτίου όπως λανθασμένα ανέφεραν σήμερα πολλά ειδησιογραφικά μέσα. Ο 16χρονος δράστης , για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, πάνω στον τσακωμό, χτύπησε τρεις φορές με μαχαίρι στη δεξιά ωμοπλάτη έναν άλλο 16χρονο.
Ο τραυματίας μεταφέρθηκε αρχικά στο Γενικό Νοσοκομείο Νάξου και στη συνέχεια με ελικόπτερο σε Νοσοκομείο των Αθηνών όπου υποβλήθηκε σε εγχείρηση και σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες δεν διατρέχει κανένα κίνδυνο
Οι Αστυνομικές Αρχές Νάξου διεξάγουν έρευνες για τον εντοπισμό του νεαρού δράστη που μετά το περιστατικό τράπηκε σε φυγή.

Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

22 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

Εθιμο και παραδοση στο φιλοτι.
Αντε και του χρονου.

Ανώνυμος είπε...

Θα του κανουνε το κωλαρακι στο αναμορφωτηριο τα αλανια ολοκαίνουριο. Μαγκιες ε?

Ανώνυμος είπε...

ΜΙΑ ΖΩΗ ΚΑΦΡΟΙ

Ανώνυμος είπε...

Μπορεί να εξαφανιστούν όλοι αυτοί οι ψευτομαγκες οι φιλοτιτες που μόνο με μαχαίρια ξέρουν να κάνουν μαγκιες γιατί με τα χέρια είναι αδερφές και κότες αλλά τώρα στην στενή που θα το κάνουν κοριτσάκι θα μάθει και αυτός ο κοεμτζης τις πουτσας!!!!

Ανώνυμος είπε...

δεν ειναι ολοι φιλωτιτες τετοιοι, ολοι σας εχετε κανει παρεα με αυτους και δεν νομιζω να σας εχουν σφαξει; θα ηθελα να μου πει ο 12:59 απο ποιο μερος της ναξου ειναι να του πο για το χωριου του

Ανώνυμος είπε...

Τον έπιασαν το δράστη ή κρύβεται ακόμα?

Ανώνυμος είπε...

Ρε αγόρι μου μην κανείς ότι δεν καταλαβαίνεις τι θέλω να πω στατιστικά στο φιλότι ανα δυο ανα τρία χρόνια έχουμε κρούσμα δλδ τι σε πείραξε Απο αυτό που λέει ο 12:59 αν είσαι Απο εκεί να φροντισετε και να μάθετε σε όλα αυτά τα παιδιά ότι η διάφορες δεν λύνονται με μαχαίρια ούτε με όπλα γιατί και αυτά βλέπουν τους πιο μεγάλους Ταλιμπάν Γι αυτό περνούν παράδειγμα!!Γι αυτό μην σε θίγει αυτό που λέει απαραδεχτοι!!!

Ανώνυμος είπε...

ΨΕΥΤΟΜΑΓΚΕΣ....
ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑΤΕ ΔΗΛΑΔΗ?

Ανώνυμος είπε...

Παντού τα πάντα! Ατυχή γεγονότα με ανεγκέφαλους συμβαίνουν παντού! Είναι όμως άσχημο να γενικεύουμε πράγματα και καταστάσεις και να κακοχαρακτηρίζουμε ένα ολόκληρο χωριό.

Ανώνυμος είπε...

σε ποια χωρια της ναξου εχουν ξανασυμβει αναλογα περιστατικα?περιμενω απαντησεις.δεν συμβαινουν παντου τα παντα.-

Ανώνυμος είπε...

στον τουριστικο προορισμο της Ναξου Απειρανθο περιστατικο με νεκρο, αντιτρομακρατικη για την 17 Νοεβρη, στην Πολη σας τη Χωρα κοκα σε αφθονια, πορνεια και κοψιμο χεριου, κατακριτεο το ΓΕΓΟΝΟΣ αλλα βγαλτε το σκασμο ΒΛΑΚΕΣ

Ανώνυμος είπε...

Αγόρι μου 1:55 κοψε τις βλακείες και βλαλε ΕΣΥ το σκασμο και άκου ακόμα και οι σκατομπατσοι για το φιλοτι ζητούν διαφορετικά μέτρα και χρήματα γιατί η κατάσταση είναι πάνω σκατα ασε λοιπόν ααααα και κάτι άλλο αν θέλεις να πούμε περί drogas και τι παίζει γενικά είσαι βαθιά νυχτομενος και δεν ξέρεις τι λες και καλητερα αν είσαι Απο εκεί να ψάξεις όταν βοσκής να δεις εκεί στον κάμπο σας και πέριξ για καταλάβεις Απο που έρχεται στην πόλη το καλώ το πράμα και να σου πω και κάτι τελευταίο για μαχαιροματα λέμε επειδή έκλεισα το μάτι στην γκομενα Ταλιμπάααααααν!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Φίλε 11:58 έχουν γίνει και αλλού! Αυτό που είπε ο 1:55 για το κόψιμο του χεριού ενός παιδιού, πριν από πολλά χρόνια ο θάνατος ενός αθώου νέου και πολλά άλλα που πραγματικά δεν είναι ωραίο να τα αναφέρω. Αυτό που λέω εγώ είναι ότι άσχημα γεγονότα, γενικά, συμβαίνουν παντού. Δε χρειάζεται όμως να τα διατυμπανίζουμε. Καλύτερο θα ήταν να διαφημίζουμε τα καλά γεγονότα. Για ρίξε μια ματιά, αν δε σου κάνει κόπο, στα ναξιακά μπλογκς τι ωραίες δραστηριότητες, εκδηλώσεις, τουρνουά, αιμοδοσίες και πολλά άλλα έχουν διοργανώσει οι Φιλωτίτες - και όχι μόνο φέτος. Για σκέψου ότι ο σύλλογός τους και στη Νάξο και στην Αθήνα είναι από τους πιο δραστήριους και έχουν κατορθώσει να φέρουν εξέχουσες προσωπικότητες (συγγραφείς, σκηνοθέτες κλπ) στη Νάξο. Πολλά, πάρα πολλά καλά πράγματα θα μπορούσα να σου αναφέρω. Πράγματα που δεν έχουν γίνει, όχι στα άλλα χωριά, ούτε καν στη χώρα, όπου γεννήθηκα και μεγάλωσα και ζω ακόμα. Αυτό που λέω εγώ είναι ότι καλό θα ήταν να αναφέρουμε και να διαφημίζουμε τα πλεονεκτήματά μας σας νησί κι όχι αυτά που μας δυσφημούν. Και αυτό δεν το λέω για το Φιλώτι, μην το παίρνεις έτσι, το λέω για όλα τα χωριά και γενικά για τη Νάξο. Σκέψου μόνο τι παρατσούκλι έχει το κάθε χωριό μας και θα καταλάβεις τι εννοώ. Δεν είμαστε όλοι κλέφτες για παράδειγμα.

Ανώνυμος είπε...

skatofilotites gidiharoi ti perimeneis

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΟΜΩΣ ΑΝΑΛΟΓΙΚΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΦΙΛΟΤΙ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ.ΟΛΟΙ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΑΥΤΟ ΣΤΗ ΝΑΞΟ.ΣΤΕΙΛΤΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΑΖΕΨΕΙ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΛΘΟΥΝ ΛΙΓΑΚΙ.

Ανώνυμος είπε...

ASTOUS NA SFAXTOYNE MANOI TOYS MIPOS LIGOSTEPSOUNE KAI KSEPASTREFTOUNE MONAXOI TOUS , TA PALIOTOMARA , AGRIKIOI

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΤ ΤΡΕΛΟΙ
ΝΑ ΜΑΣ ΣΕ ΛΕΤ ΑΛΗΤΕΣ
ΜΑ ΠΑΝΤΑ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ
ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΦΙΛΩΤΙΤΕΣ....

ΜΑΖΕΨΤΕ ΗΛΙΘΙΟΙ ΤΙΣ ΑΔΕΡΦΕΣ ΑΠΟ
ΤΙΣ ΠΑΡΤΟΥΖΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ...

Ανώνυμος είπε...

δε σας λεμε τρελοι και ηλιθιοι , μουνοπανα σας λεμε στη μουρη κλεφτες ψευτομαγκες και σκαρτοι,
Οσο για τις αδερφες και τις παρτουζες αυτες ειναι οι δικες σας αδερφες γκομενες ,ξαδερφες και πασις φυσεως ξεκωλιαρες που ειναι πασιγνωστες απο οπου περασαν για τη δραση τους,εχετε και θρασος και μιλατε ,λες και δεν τα ξερετε,

Ανώνυμος είπε...

μαγκες γεια σας ειμαι απο το φιλοτι και χαιρομαι για το χωριο μου.αυτα γινοντε παντου χωρις να θελω να δικαιολογησω τπτ και κανενα!στο φιλοτι ειμαστε 2000 ατομα απο αυτα τα 200 ειναι ρουφιανοι ψευτομαγκες κλεφτες και αλλα πολλα,αλλα υπαρχουν παιδια και οκογενειες που διαφερουν και ειναι κριμα να τους βαζουμε ολους σε ενα τσουβαλι... θα πρεπει ολοι να βαλουμε το χερι μας και να προφυλαξουμε το νησι μας απο ολους αυτους τους απογονους μαλακιας που μαυριζουν "ολη" τη ναξο και οχι μονο το χωριο που λεγεται φιλοτι.ολοι εσεις που μπενετε και βριζεται "ως ανωνυμοι παντα αυτο σημαινει κοτες"για μενα ειστε μια απο τα ιδια μεσα στην πουστια για να μιλησω και στην γλωσσα σας.ο μαλακας ο κλεφτης και ο ψευτης υπαρχουν παντου μπορει να ειναι καιδιπλα σας!λιανος και δεν κρυβομαι!

Ανώνυμος είπε...

MPRAVO RE LIANE EHEIS ENA DIKIO,YPARHOUN KAI POLY KALA PAIDIA KAI EKEI, ALLA KALIO NA SOU VGEI TO MATI PARA TO ONOMA.

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΤ ΤΡΕΛΟΙ
ΝΑ ΜΑΣ ΣΕ ΛΕΤ ΑΛΗΤΕΣ
ΜΑ ΠΑΝΤΑ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ
ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΦΙΛΩΤΙΤΕΣ....

ΠΡΩΤΟΙ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΜΑΧΑΙΡΙ
ΚΑΡΦΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΕΝΑ ΧΕΡΙ
ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΣΑΝ ΠΑΜΕ
ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΝΕ
ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΝΤΑΗΔΕΣ
ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΑ ΜΕ ΚΟΤΣΙΔΕΣ

Ανώνυμος είπε...

Re liane malon aytoi oi 200 malakes pou eipes exoun vgalei Kai poiimataki Gia thn malakia pou tous dernei!!