Δευτέρα, Μαΐου 02, 2011

Η απονομή

Μοναδικές στιγμές έζησαν όσοι βρέθηκαν χθες το βράδυ στο "Δ. Περιστεράκης" στο παιχνίδι που έκλεισε την αυλαία των αγώνων ανόδου του γυναικείου βόλεϊ Ζ' περιφέρειας .
Ο Πανναξιακός νίκησε με 3-1 σετ τον Νηρέα Χίου, παρέμεινε αήττητος και στα 4 παιχνίδια του τουρνουά και πήρε πανάξια το εισιτήριο για την Α2 εθνική κατηγορία.
Πρόκειται για μια ιστορική πρόκριση, είναι η μεγαλύτερη διάκριση που έχει πετύχει ποτέ Ναξιακός σύλλογος σε ομαδικά αθλήματα.
Μετά το τέλος του παιχνιδιού το κλειστό πήρε φωτιά, οι άνθρωποι της διοίκησης, οι παίκτριες,ο προπονητής, ο Δήμαρχος του νησιού, οι παράγοντες και ο κόσμος έγιναν ένα κουβάρι, πανηγύριζαν τον μεγάλο θρίαμβο του Ναξιακού αθλητισμού.
Ακολούθησαν οι απονομές, ο αντιδήμαρχος κ. Πολυκρέτης απένειμε τα μετάλλια στις δευτεραθλήτριες της Τελχινίδας ενώ ο Γ.Γ της ΕΟΠΕ κ. Σιδέρης έδωσε τα διπλώματα και τα μετάλλια στις πρωταθλήτριες του Πανναξιακού.
Το βαρύτιμο τρόπαιο, το κύπελλο του πρωταθλητή Ζ' περιφέρειας απονεμήθηκε από τα χέρια του δημάρχου κ. Μαργαρίτη στην αρχηγό της ομάδας Αγγελική Απειρανθίτου και τότε άρχισε το μεγάλο πανηγύρι. Σαμπάνιες, καπνογόνα, βεγγαλικά, μπουγέλα, τραγούδια και ζητωκραυγές έκαναν την στιγμή πιο λαμπερή και έδιναν στον θρίαμβο μεγαλύτερη διάσταση.
Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν όλοι οι συντελεστές αυτής της διοργάνωσης, ο Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων που ανέλαβε τα έξοδα, οι ομάδες που πήραν μέρος, ο κόσμος που γέμιζε σε κάθε παιχνίδι τις εξέδρες, τα ΜΜΕ, αλλά περισσότερο απ όλους οι άνθρωποι της διοίκησης του Πανναξιακού που έδωσαν και την ψυχή τους όλες αυτές τις μέρες για να μην..... υπάρχει καμιά παραφωνία σ' αυτή την γιορτή.






Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :