Τρίτη, Απριλίου 12, 2011

Πόλεμος για τα σκουπίδια. Δυο Πακιστανοί νεκροί και τρεις τραυματίες!!!!

Το τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας διενεργεί έρευνα για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών της δολοφονίας των δύο Πακιστανών, απόγευμα Παρασκευής, στο ΧΥΤΑ της Φυλής.
Η διπλή δολοφονία πατέρα και γιου, ηλικίας 40 και 23 ετών αντίστοιχα, είναι το αποτέλεσμα άγριας συμπλοκής μεταξύ αθιγγάνων και ομάδας Πακιστανών, οι οποίοι εμπλέκονταν στην εκμετάλλευση της χωματερής. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, τις τελευταίες εβδομάδες έχουν υπάρξει ξανά επεισόδια μεταξύ των.... δύο αντίπαλων κοινοτήτων, καθώς οι Πακιστανοί φέρονται να έχουν διεκδικήσει μερίδιο από τα έσοδα που συνεπάγεται η αξιοποίηση του ανακυκλώσιμου υλικού που καταλήγει στον ΧΥΤΑ. Η φονική συμπλοκή εκτυλίχθηκε το απόγευμα της Παρασκευής.

Σύμφωνα με μια εκδοχή, τα αιματηρά γεγονότα ξεκίνησαν όταν οικογένεια Πακιστανών μπήκε στη χωματερή προκειμένου να συλλέξει ανακυκλώσιμα υλικά, εξαγριώνοντας τους Αλβανούς Ρομά. Το δεύτερο σενάριο που εξετάζεται είναι τα θύματα να εργάζονταν για λογαριασμό των αθίγγανων και η συμπλοκή να ξεκίνησε όταν οι τελευταίοι αρνήθηκαν να πληρώσουν τους Πακιστανούς για την εργασία τους. Σε κάθε περίπτωση, οι δράστες άνοιξαν πυρ εναντίον των μελών της οικογένειας των Πακιστανών σκοτώνοντας πατέρα και γιο και τραυματίζοντας τρία ακόμα άτομα.

Λίγα λεπτά μετά το διπλό φονικό, τα μέλη της οικογένειας που είχαν καταφέρει να διαφύγουν επιτέθηκαν για εκδίκηση στον καταυλισμό των Ρομά, που βρίσκεται ακριβώς δίπλα στη χωματερή, συνοδευόμενα από μεγάλο αριθμό συμπατριωτών τους. Για ώρες εκτυλίχθηκαν σοβαρότατα επεισόδια και συγκρούσεις, με τελικό αποτέλεσμα ο καταυλισμός να ισοπεδωθεί και να παραδοθεί στις φλόγες από εξαγριωμένους Πακιστανούς.

Στο μεταξύ, εν ψυχρώ δολοφονία Πακιστανού υπηκόου σημειώθηκε νωρίς το απόγευμα της Κυριακής στα Κάτω Πατήσια. Οι δράστες πυροβόλησαν το θύμα τρεις φορές στο κεφάλι, τραυματίζοντάς το θανάσιμα. Το περιστατικό εκτυλίχθηκε στη συμβολή των οδών Ιακωβάτων και Ιωνίας.
Πηγή
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :