Κυριακή, Ιανουαρίου 09, 2011

Στον τελικό του κυπέλλου ο Πανναξιακός !!!

Σε παράσταση για ένα ρόλο εξελίχθηκε ο ημιτελικός του κυπέλλου της ΕΠΣ Κυκλάδων μεταξύ Πανναξιακού - Πανθηραικού. Πρωταγωνιστής η ομάδα της Νάξου, αφού καθάρισε με συνοπτικές διαδικασίες την αναμέτρηση, πιο εύκολα απ' ότι δείχνει το τελικό σκορ (2-0). Ο Πανθηραικός έφτασε στη Νάξο με 11 μόλις ποδοσφαιριστές στην αποστολή, και με απουσίες βασικών παικτών. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να μην είναι ανταγωνιστικός μέσα στο γήπεδο, και σε καμιά περίπτωση δεν απείλησε τον Πανναξιακό, που με κατοχή μπάλας περίπου στο 75% και πάρα πολλές χαμένες ευκαιρίες, καθάρισε τελικά το ματς με δυο γκολ στην επανάληψη. Οι Ναξιωτες είναι για μια ακόμα φορά στον τελικό και περιμένουν τον νικητή του άλλου ζευγαριού (Μύκονος - Άνω Μερά) για να μάθουν τον αντίπαλό τους, αλλά κατά πάσα πιθανότητα θα έχουμε επανάληψη του περσινού τελικού (Πανναξιακός - Μύκονος).
Στο αγωνιστικό, η ομάδα του Πανθηραικού που κατέβηκε στο γήπεδο με σαφής αμυντικούς προσανατολισμούς, άντεξε την πίεση των γηπεδούχων στο 1ο ημίχρονο και κατάφερε να παει στα αποδυτήρια με το 0-0, αλλά με τον Πανναξιακό να είναι το αφεντικό στο ματς και να χάνει ευκαιρίες για να.... ανοίξει από νωρίς το σκορ.
Στην επανάληψη, οι παίκτες του Στέφανου Μειμάρογλου βγήκαν αποφασισμένοι στον αγωνιστικό χώρο για να πετύχουν γκολ και να καθαρίσουν νωρίς την υπόθεση πρόκριση. Και το κατάφεραν, πετυχαίνοντας δυο γρήγορα γκολ καρμπόν ! Στο 51' ο Μουμπάρακ έκανε την υπέροχη προσπάθεια από δεξιά, μπήκε στην περιοχή, την κατάλληλη στιγμή γύρισε την μπάλα στο σημείο του πέναλτι, και ο Αγγελής με πλασέ άνοιξε το σκορ. Ίδια ακριβώς φάση 7 λεπτά αργότερα (58') με δημιουργό αυτή τη φορά τον Μπελέγκο και πάλι από δεξιά και εκτελεστή τον Μ. Πολυκρέτη που με άψογο πλασέ έκανε το 2-0 τελειώνοντας το ματς. Παρ' όλα αυτά ο Πανναξιακός συνέχιζε να πιέζει, να δημιουργεί και να χάνει ευκαιρίες, αλλά 3ο γκολ ... δεν ήρθε, με το τελικό 2-0 σε καμιά περίπτωση να μην αντικατοπτρίζει την εικόνα του παιχνιδιού.
Εξαιρετικές εντυπώσεις άφησαν οι δυο πρωτοεμφανιζόμενοι Ζαφείρης και Μπελέγκο που στο ντεμπούτο τους ήταν οι καλύτεροι του Πανναξιακού μαζί με τον Νίκο Κατσάνη.
Κύπελλο τέλος, γιορτές τέλος, κεφάλια μέσα πλέον για τους Ναξιώτες, καθώς ακολουθεί κρίσιμο εκτός έδρας ματς με τον Παμμηλιακό (στην Μήλο ή στην Πάρο) για το πρωτάθλημα, και οι 3 βαθμοί είναι πολύτιμοι !
ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ (ΜΕΙΜΑΡΟΓΛΟΥ) Τζιώλος, Γ. Κατσάνης (Κ. Πολυκρέτης), Μπελέγκο (Σφυρόερας), Χαμηλοθώρης, Ν. Κατσάνης, Ζαφείρης, Μουμπάρακ (Κρητικός), Μ. Πολυκρέτης, Σουσούνης, Αγγελής, Κατσούλης.
ΠΑΝΘΗΡΑΙΚΟΣ (ΣΑΡΡΗΣ) Ξαγοράρης, Σορώτος, Ρενιέρης, Στεφανάκης, Κολιούσης, Νομικός, Παναγιωτίδης, Βλαβιανός, Δαμίγος, Γιαννακόπουλος, Χαραλαμπίδης.
B.K.
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

1 σχόλιο :

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΝΝΑΞΑ ΜΕ ΤΑ ΚΙΤΡΙΝΑ ΕΙΣΑΙ ΤΡΕΛΛΑ. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΠΟΥ ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ. ΤΣΙΛΙ ΘΕΕ ΒΑΛΕ ΚΑΙ ΕΜΒΛΗΜΑ ΤΟΝ ΔΙΚΕΦΑΛΟ.