Παρασκευή, Δεκεμβρίου 23, 2016

Συνάντηση του Δημάρχου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων Μανόλη Μαργαρίτη με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Βαγγέλη Αποστόλου

Μετά τη Γενική Συνέλευση που πραγματοποιήθηκε στο Σαγκρί στις 31 Οκτωβρίου με θέμα το ΚΕΓΕ, αποφασίστηκε αντιπροσωπεία από τη Νάξο να επισκεφθεί τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων για την προώθηση του ζητήματος. Το ραντεβού ορίστηκε μέσω του Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Νίκου Μανιού να πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου στις 16:30.
Ο Δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, αντιλαμβανόμενος τη......
σπουδαιότητα του ζητήματος και λόγω της προειδοποίησης για έντονα καιρικά φαινόμενα που δεν θα επέτρεπαν τον απόπλου των πλοίων, έκρινε ορθό να μην παραστεί στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου το απόγευμα της Τετάρτης, προκειμένου να μεταβεί στην Αθήνα και να παραβρεθεί στο προγραμματισμένο από τις 19 Δεκεμβρίου ραντεβού.  Αντίθετα, οι κοπτόμενοι για το καλό του τόπου δεν παραβρέθηκαν στο ραντεβού προφασιζόμενοι τις καιρικές συνθήκες, τη στιγμή όμως που ήταν ολοφάνερη η πιθανότητα απαγόρευσης τόσο των ακτοπλοϊκών αλλά και των αεροπορικών δρομολογίων.
Αξίζει, επίσης, να αναφερθεί το γεγονός ότι από την προγραμματισμένη συνάντηση απείχαν τόσο ο επικεφαλής της μειοψηφίας, ο οποίος βρισκόταν στην Αθήνα μιας και απουσίαζε από τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, αλλά και ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Μανιός, ο οποίος έκλεισε το ραντεβού. Παρ΄ όλα αυτά, ο Δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων συναντήθηκε με τον Υπουργό Βαγγέλη Αποστόλου, με τον οποίο συζήτησε εκτενώς το θέμα του ΚΕΓΕ, καθώς και του Φράγματος Τσικαλαριού, για το οποίο μάλιστα ζήτησε να αναλάβει η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου την επίβλεψη της κατασκευής του.
Η προγραμματισμένη αυτή συνάντηση απέδειξε το όψιμο ενδιαφέρον και τα πολιτικά τερτίπια κάποιων για το θέμα του ΚΕΓΕ. Όσοι δήθεν κόπτονταν για το καλό του τόπου έλαμψαν δια της απουσίας τους! Κάθε πρόφαση περί αδυναμίας μετάβασης στην Αθήνα είναι αστήρικτη, καθώς όσοι πραγματικά ενδιαφέρονταν θα έπρεπε να παραστούν στη συνάντηση, εκτός και αν η απουσία τους ήταν εσκεμμένη!



Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :