Τετάρτη, Δεκεμβρίου 21, 2016

Το Εορταστικό Πρόγραμμα Εκδηλώσεων του Aegean Voice 107.5 - Η Φωνή του Αιγαίου

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε σχετικά με το Εορταστικό Πρόγραμμα Εκδηλώσεων του Aegean Voice 107.5 - Η Φωνή του Αιγαίου για την περίοδο Εορτών!
Φέτος τα Χριστούγεννα τα παιδιά είναι οι μεγάλοι πρωταγωνιστές των γιορτών με αποτέλεσμα το πρόγραμμα έχει εμπλουτιστεί  με δράσεις που αφορούν τα παιδιά μας αλλά και τα παιδιά που κρύβουμε μέσα μας! Το πρόγραμμα αφορά τρεις διαφορετικές θεατρικές παραστάσεις όπως αναλύονται παρακάτω
Την Τρίτη 27/12, στις 12:00 π.μ., στο Θέατρο Ιάκωβος Καμπανέλλης, η καλλιτεχνική ομάδα «Ένας Κοσμος του Κουτιού» θα παρουσιάσει το "Bubble Trouble": ένα πρωτότυπο, διασκεδαστικό "επιστημονικό" δρώμενο με εκπαιδευτικό χαρακτήρα εμπνευσμένο από την φυσική και την .....
χημεία!
Την Τετάρτη 28/12, στις 12:00 πμ, στο Θέατρο Ιάκωβος Καμπανέλλης, θα λάβει χώρα η παιδική θεατρική παράσταση: "Α λα κρεμ!". Ένα έργο- νοστιμιά! Μια διαδραστική «μαγειρική» παράσταση στην οποία τα παιδιά έχουν την ευκαιρία να γίνουν μικροί παραμυθοσέφ,  να «μαγειρέψουν» το πιο νόστιμο παραμύθι και να το δούν στην συνέχεια να ξετυλίγεται μπροστά στα μάτια τους! Παίζουν οι: Κοσμάς Χατζής, Μίνα Καθέρη, Μαρία Μπουράνη. 

Τέλος, την Παρασκευή 30/12, στις 12:00 πμ, στο Θέατρο Ιάκωβος Καμπανέλλης, η θεατρική ομάδα Λύχνος θα παρουσιάσει το αρτιότερο, ομορφότερο και καυστικότερο αντιπολεμικό έργο που γράφτηκε ποτέ. Η ευχή όλων μας για την νέα χρονιά: Ειρήνη! Η Ειρήνη του Αριστοφάνη σε διασκευή για παιδιά απο το Γιάννη Καλαντζόπουλο. Ενα πλούσιο διδακτικά αλλά και ψυχαγωγικά κείμενο με στόχο τη διδαχή της σπουδαιότητας της ειρήνης και της δημοκρατίας. 
Διασκευή: Γιάννης Καλαvτζόπουλος
Σκηνοθεσία: Μάκης Αρβανιτάκης
Μουσική: Δημήτρης Λέκκας
Κοστούμια: Καίτη Μαλέσκου
Παίζουν: Μάκης Αρβανιτάκης , Ανδρομάχη Γεωργίου, Στεφέλενα Κόνιαρη, Ιορδάνης Καλέσης, Βασίλης Μαμωνάς, Κατερίνα Οικονομίδη, Μαρία Παπαγιάννη, Σοφία Φράστα.


Ολοι εμείς, απο τον Aegean Voice 107.5 - Η Φωνή του Αιγαίου, σας ευχόμαστε ολόψυχα: Καλές Γιορτές!!!



Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :