Δευτέρα, Ιουλίου 11, 2016

ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΝΑΞΟΥ / Πρόγραμμα 2016

Κάθε καλοκαίρι το Φεστιβάλ Νάξου, μέσα από θεματικές εκθέσεις, θέατρο, μουσική, λόγο, κινηματογράφο - οι παραστατικές τέχνες όλες παρούσες - αλλά και τη δημιουργική  συνύπαρξη, παρουσία και διάλογο διεθνών καλλιτεχνών και σύγχρονων αισθητικών τάσεων, γίνεται τόπος διαπολιτισμικής συνάντησης και πρωτότυπων παραγωγών, αναδεικνύοντας τη Νάξο σε ιδανικό νησί διακοπών, με αναζωογονητικό αέρα πολιτισμού.
Ο Πύργος, το Φεστιβάλ κι οι άνθρωποι του, οι φίλοι, οι υποστηρικτές και το κοινό, διαμορφώνουν χρόνο με το χρόνο ένα σύγχρονο μύθο που.....
συνάδει, συνοδοιπορεί και συνδιαλέγεται με το παρόν, προτείνοντας μια  νέα μυθολογική διάσταση και εναλλακτικό ενδιαφέρον στη φυσιογνωμία του νησιού.
Στέλιος Κρασανάκης – Μάριος Βαζαίος
Ιούνιος 2016

18 Ιουνίου - 25 Σεπτεμβρίου 2016
Πύργος Μπαζαίου | Καθημερινά 10:00-17:00
NEW MYTHOLOGIES
Art Exhibition
Επτά διεθνείς καλλιτέχνες, o Hiroshi Egami από την Ιαπωνία, η Mireya Samper και η Kristjana Samper από την Ισλανδία, ο Saulius Valius και η Diana Radaviciute από τη Λιθουανία, ο Δημήτρης Δημητριάδης κι ο Klaus Pfeiffer από την Ελλάδα, αφηγούνται με διαφορετικά εκφραστικά μέσα  – λόγο, ζωγραφική, γλυπτική, video, εγκαταστάσεις in situ – νέες μυθολογίες επιδιώκοντας ν΄αποκαλύψουν τη δυναμική της προβολής των ιδεών, που κρύβονται μέσα μας.
Επιμέλεια: Μάριος Βαζαίος
Διοργάνωση: ΑΙΩΝ Πολιτιστικός Οργανισμός

Κυριακή / Sunday 17/7 | 20:00 | € 10
Burger Project: Μια συναυλία στο Γαλαξία, μουσική παράσταση για παιδιά
To συγκρότημα καταφέρνει με τον δικό του ιδιαίτερο τρόπο να μεταφέρει στα παιδιά τη μαγεία του ρυθμού και της μελωδίας. Ο χορός, η μουσική και το τραγούδι θα κρατήσουν συντροφιά σε μικρούς και μεγάλους, ενώ δεν θα λείψουν τα διαδραστικά αυθόρμητα παιχνίδια μέσα από τα οποία τα παιδιά συμμετέχουν ενεργά στην παράσταση.
Mε τους: Αλέξανδρο Ιωάννου, Αλέξανδρο Γεωργουλόπουλο, Αθανάσιο Κοσμίδη, Σπύρο Μοσχούτη

Δευτέρα / Monday 25/7 | 21:30 | € 15  € 12
Markus Stockhausen: Night has a thousand eyes, συναυλία
Μια ιδιαίτερα ατμοσφαιρική συναυλία, μια μουσική περιήγηση στο μυστηριώδες έναστρο στερέωμα, με πρωταγωνιστή τον αιθέριο ήχο της τρομπέτας του Markus Stockhausen. Με τη γνωστή προσέγγιση της intuitive music. Μαζί του οι: Tara Bouman, κλαρινέτο - Μαρία Δελή, ακορντεόν - Βασίλης Ρακόπουλος, κιθάρα.

Τρίτη / Tuesday 2/8 | 21:30 | € 15  € 12
Μαρίζα Ρίζου: Μπελ Επόκ, συναυλία
Παρέα με μία μπάντα εξαιρετικών μουσικών, η Μαρίζα Ρίζου και οι συνεργάτες της χρησιμοποιούν τη δημιουργικότητα, την εφευρετικότητα αλλά και όλα εκείνα τα όμορφα που συνοδεύουν την εποχή της Μπελ Επόκ, φτιάχνοντας τα παλιά τραγούδια όπως θα ήταν αν δημιουργούνταν σήμερα, και γνωρίζοντάς μας τα νέα. Και ενώ θα περίμενε κανείς η αισθητική της Μπελ Επόκ να κυριαρχεί στο live, καταλαβαίνει σύντομα ότι ο τίτλος είναι απλώς μια αλληγορία. Καμία ρετρό διάθεση και καμία νοσταλγία για το παρελθόν... Μόνο σχέδια και δρόμοι για μια νέα Μπελ Επόκ, αυτήν του 2016!
Μάρκος Χαϊδεμένος, πλήκτρα - Γιώργος Μουχτάρης, κόντρα μπάσο - Αδάμ Δόγκας, σαξόφωνο/κλαρινέτο – Πάνος Τζινιόλης, τύμπανα - Νίκος Σταδιάτης, ακορντεόν
Σάββατο / Saturday 6/8 | 21:30 | Είσοδος Ελεύθερη
Αλεξάνδρα Παπαστεφάνου - Δάφνη Πανουργιά:  Από τη Βενετία στη Βραζιλία με Όστρακα και Σκιές', συναυλία
Η Αλεξάνδρα Παπαστεφάνου-πιάνο- και η Δάφνη Πανουργιά-τραγούδι-παρουσιάζουν στο Πρώτο Μέρος το έργο ΄΄12+1 Όστρακα και Σκιές΄΄, ένα κύκλο τραγουδιών  της Αλεξάνδρας Παπαστεφάνου, σε ποίηση Μπλέϊκ, Μπωντλαίρ και Λόρκα. Στο Δεύτερο Μέρος ένα μωσαϊκό από συνθέσεις των Περγκολέζι, Σκαρλάττι, Σούμπερτ, Πουλένκ , Ντεμπυσσύ, Βίλλα Λόμπος, Γκούλντα, αλλά και τραγούδια της Τζόνι Μίτσελ και της Βραζιλιάνας Μαρίζα Μόντε.

Συνδιοργάνωση  

Δευτέρα / Monday
 8/8 | 21:30 | € 10
Claudia Kohl: Preludes, ρεσιτάλ πιάνου
Η Γερμανίδα δεξιοτέχνης πιανίστα θα μας οδηγήσει σε μια νοσταλγική όσο και μελωδική διαδρομή, από τον 17ο έως τον 20ο αιώνα, με ένα ρεσιτάλ πιάνου αφιερωμένο στους κορυφαίους συνθέτες: Γιόχαν Σεμπάστιαν Μπαχ, Φρεντερίκ Σοπέν, Μωρίς Ραβέλ και Σοφία Γκουμπαϊντούλινα.

Τετάρτη / Wednesday  10/8 |21:30| € 15  € 12
Κωστής Μαραβέγιας: Κατάστρωμα, συναυλία
Ο Κωστής Μαραβέγιας με την μπάντα του υποδέχονται κι αυτό το καλοκαίρι με τον δικό τους «ταξιδιάρικο» τρόπο και με νέο άλμπουμ με τίτλο «ΚΑΤΑΣΤΡΩΜΑ». Μια συναυλία- γιορτή με πανηγυρικό χαρακτήρα, γεμάτη με μουσική και ελπίδα και μια διάχυτη διάθεση αντίστασης στον αρνητισμό, την αγωνία και την αβεβαιότητα της καθημερινότητας.
Νίκος Αγγλούπας, ηλεκτρική κιθάρα, πλήκτρα -  Άγγελος Αγγελίδης, ηλεκτρική και ακουστική κιθάρα -  Jim Σταρίδας, τρομπόνι - Κρίτωνας Μπελλώνιας, τύμπανα - Κωνσταντίνος Μάνος, κοντραμπάσο

Τρίτη / Tuesday 16/8 | 21: 30 | € 12  € 10
Βασίλης Παπαβασιλείου: Σιχτίρ ευρώ, μπουντρούμ δραχμή, θα πεις κι ένα τραγούδι, θεατρική παράσταση
Ο Βασίλης Παπαβασιλείου εμφανίζεται σαν ένας από μας, τους ΄Ελληνες του 2016. Αυτούς που κάνουν το ταξίδι ανάμεσα στις Συμπληγάδες των μνημονίων και στα «Ναι» και «Όχι» των δημοψηφισμάτων. Είναι ο Φωκίων Καπνίδης, τρόφιμος του ΑΑΨΟΥ (Άσυλο Ανιάτως Ψεκασθέντων Ολικής Υστερήσεως), όπου δίνει την καθημερινή του διάλεξη μπροστά σε ένα ακροατήριο που αποτελείται από τους άλλους τροφίμους, συγγενείς και φίλους καθώς και από το ιατρικό, νοσηλευτικό προσωπικό του ιδρύματος, κτλ. Κείμενο-Σκηνοθεσία-Ερμηνεία : Βασίλης Παπαβασιλείου - Βοηθός σκηνοθέτη: Νικολέτα Φιλόσογλου - Φωτισμοί: Ελευθερία Ντεκώ – Φωτογραφία: Μυρτώ Αποστολίδου - Παραγωγή: Θέατρο Τέχνης
Τρίτη / Tuesday 23/8 | 21: 30 | € 15  € 12
Ψαραντώνης, συναυλία
Ο Ψαραντώνης νέος και πανάρχαιος μαζί ,  με την  δύναμή του στον αυτοσχεδιασμό κατορθώνει να δημιουργεί την ατμόσφαιρα του δέους, της
ταραχής και του ρίγους, όπως ακριβώς οι μεγάλοι μουσικοί της τζαζ.
Βαθύς γνώστης και πραγματικός λάτρης της παράδοσης, μα και από τη φύση του απείθαρχος, απρόοπτος και αποκαλυπτικός, ο Ψαραντώνης θεωρείται σήμερα ως ο τολμηρός αλλά συγχρόνως και ο στοχαστικός ανανεωτής της παράδοσης. Ένα ζωντανό απόσταγμα αρχέγονων μαζί και σύγχρονων
μουσικών ιστορήσεων.
Μαζί του οι: Νίκη Ξυλούρη στο τραγουδι,  το μπεντίρ και την στάμνα - Γιάννης Παξιμαδάκης, λαούτο - Λάμπης Ξυλούρης, ούτι

25/8 – 30/8 |21:30 | Είσοδος ελεύθερη
Γαλλικές ταινίες με Ελληνικούς υπότιτλους από την κινηματογραφική πλατφόρμα του I.F.G / Γαλλικό Ινστιτούτο Ελλάδος

QUAI D' ORSAY       (25/8)
LULU FEMME NUE (26/8)
AUGUSTINE             (28/8)
VIOLETTE                 (29/8)
9 MOIS FERME       (30/8)

2/9 & 4/9 |21:30 | Είσοδος ελεύθερη
Προβολές παραστάσεων όπερας από το Φεστιβάλ της Aix-en-Provence 2016
Έτσι κάνουν όλες (Β.Α. Μότσαρτ), σε σκηνοθεσία Christophe Honoré (2/9)
Πελλέας και Μελισσάνθη (Κ.Ντεμπυσσύ), σε σκηνοθεσία Katie Mitchell (4/9)
Συνδιοργάνωση:
       


3&4/9 Θερινό Εργαστήσριο Δραματοθεραπείας
Bιωματικό σεμινάριο Δραματοθεραπείας, βασισμένο στη Commedia dell’ arte. Με την Dr. Anna Seymour, Καθηγήτρια στο University of Roehampton (Η.Β.).


Διοργάνωση: ΑΙΩΝ Πολιτιστικός Οργανισμός
Πρατίνου 72, 116 34 Αθήνα
Τ. 210 7258741 Fax 210 7258766
Καλλιτεχνική Διεύθυνση: Στέλιος Κρασανάκης
Διεύθυνση Παραγωγής: Μάριος Βαζαίος
Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Κατερίνα Ζουράρη
Τηλ.6932427577  - E-mail: aeongr@otenet.gr

Χώρος:
Πύργος Μπαζαίου, μνημείο 17ου αιώνα, στην ενδοχώρα της Νάξου. 12ο χλμ. Οδού Χώρας Νάξου-Αγιασσού
Τηλ. 22850 31402

www.bazeostower.gr - www.naxosfestival.gr –

Διάθεση εισιτηρίων Φεστιβάλ Νάξου
Πύργος Μπαζαίου, 12ο χλμ. Χώρα Νάξου-Αγιασσός. Τηλ. 22850 31402
Cafe Citron, παραλία Χώρας Νάξου.
Τηλ. 22850 22227
Αποστακτήριο Βαλληνδρά, Χαλκί.
Τηλ. 22850 31220
Café Asmari, Απείρανθος. Τηλ. 22850 61256


Υπό την Αιγίδα:


Σε συνεργασία:
                                 

Χορηγοί:
         

Με την υποστήριξη:
   

Χορηγοί Επικοινωνίας:
             

     
   
Χορηγοί Φιλοξενίας:    
 
 































Κάθε καλοκαίρι το Φεστιβάλ Νάξου, μέσα από θεματικές εκθέσεις, θέατρο, μουσική, λόγο, κινηματογράφο - οι παραστατικές τέχνες όλες παρούσες - αλλά και τη δημιουργική  συνύπαρξη, παρουσία και διάλογο διεθνών καλλιτεχνών και σύγχρονων αισθητικών τάσεων, γίνεται τόπος διαπολιτισμικής συνάντησης και πρωτότυπων παραγωγών, αναδεικνύοντας τη Νάξο σε ιδανικό νησί διακοπών, με αναζωογονητικό αέρα πολιτισμού.
Ο Πύργος, το Φεστιβάλ κι οι άνθρωποι του, οι φίλοι, οι υποστηρικτές και το κοινό, διαμορφώνουν χρόνο με το χρόνο ένα σύγχρονο μύθο που συνάδει, συνοδοιπορεί και συνδιαλέγεται με το παρόν, προτείνοντας μια  νέα μυθολογική διάσταση και εναλλακτικό ενδιαφέρον στη φυσιογνωμία του νησιού.
Στέλιος Κρασανάκης – Μάριος Βαζαίος
Ιούνιος 2016


18 Ιουνίου - 25 Σεπτεμβρίου 2016
Πύργος Μπαζαίου | Καθημερινά 10:00-17:00
NEW MYTHOLOGIES
Art Exhibition
Επτά διεθνείς καλλιτέχνες, o Hiroshi Egami από την Ιαπωνία, η Mireya Samper και η Kristjana Samper από την Ισλανδία, ο Saulius Valius και η Diana Radaviciute από τη Λιθουανία, ο Δημήτρης Δημητριάδης κι ο Klaus Pfeiffer από την Ελλάδα, αφηγούνται με διαφορετικά εκφραστικά μέσα  – λόγο, ζωγραφική, γλυπτική, video, εγκαταστάσεις in situ – νέες μυθολογίες επιδιώκοντας ν΄αποκαλύψουν τη δυναμική της προβολής των ιδεών, που κρύβονται μέσα μας.
Επιμέλεια: Μάριος Βαζαίος
Διοργάνωση: ΑΙΩΝ Πολιτιστικός Οργανισμός

Κυριακή / Sunday 17/7 | 20:00 | € 10
Burger Project: Μια συναυλία στο Γαλαξία, μουσική παράσταση για παιδιά
To συγκρότημα καταφέρνει με τον δικό του ιδιαίτερο τρόπο να μεταφέρει στα παιδιά τη μαγεία του ρυθμού και της μελωδίας. Ο χορός, η μουσική και το τραγούδι θα κρατήσουν συντροφιά σε μικρούς και μεγάλους, ενώ δεν θα λείψουν τα διαδραστικά αυθόρμητα παιχνίδια μέσα από τα οποία τα παιδιά συμμετέχουν ενεργά στην παράσταση.
Mε τους: Αλέξανδρο Ιωάννου, Αλέξανδρο Γεωργουλόπουλο, Αθανάσιο Κοσμίδη, Σπύρο Μοσχούτη

Δευτέρα / Monday 25/7 | 21:30 | € 15  € 12
Markus Stockhausen: Night has a thousand eyes, συναυλία     
Μια ιδιαίτερα ατμοσφαιρική συναυλία, μια μουσική περιήγηση στο μυστηριώδες έναστρο στερέωμα, με πρωταγωνιστή τον αιθέριο ήχο της τρομπέτας του Markus Stockhausen. Με τη γνωστή προσέγγιση της intuitive music. Μαζί του οι: Tara Bouman, κλαρινέτο - Μαρία Δελή, ακορντεόν - Βασίλης Ρακόπουλος, κιθάρα.

Τρίτη / Tuesday 2/8 | 21:30 | € 15  € 12
Μαρίζα Ρίζου: Μπελ Επόκ, συναυλία
Παρέα με μία μπάντα εξαιρετικών μουσικών, η Μαρίζα Ρίζου και οι συνεργάτες της χρησιμοποιούν τη δημιουργικότητα, την εφευρετικότητα αλλά και όλα εκείνα τα όμορφα που συνοδεύουν την εποχή της Μπελ Επόκ, φτιάχνοντας τα παλιά τραγούδια όπως θα ήταν αν δημιουργούνταν σήμερα, και γνωρίζοντάς μας τα νέα. Και ενώ θα περίμενε κανείς η αισθητική της Μπελ Επόκ να κυριαρχεί στο live, καταλαβαίνει σύντομα ότι ο τίτλος είναι απλώς μια αλληγορία. Καμία ρετρό διάθεση και καμία νοσταλγία για το παρελθόν... Μόνο σχέδια και δρόμοι για μια νέα Μπελ Επόκ, αυτήν του 2016!
Μάρκος Χαϊδεμένος, πλήκτρα - Γιώργος Μουχτάρης, κόντρα μπάσο - Αδάμ Δόγκας, σαξόφωνο/κλαρινέτο – Πάνος Τζινιόλης, τύμπανα - Νίκος Σταδιάτης, ακορντεόν
Σάββατο / Saturday 6/8 | 21:30 | Είσοδος Ελεύθερη
Αλεξάνδρα Παπαστεφάνου - Δάφνη Πανουργιά:  Από τη Βενετία στη Βραζιλία με Όστρακα και Σκιές', συναυλία
Η Αλεξάνδρα Παπαστεφάνου-πιάνο- και η Δάφνη Πανουργιά-τραγούδι-παρουσιάζουν στο Πρώτο Μέρος το έργο ΄΄12+1 Όστρακα και Σκιές΄΄, ένα κύκλο τραγουδιών  της Αλεξάνδρας Παπαστεφάνου, σε ποίηση Μπλέϊκ, Μπωντλαίρ και Λόρκα. Στο Δεύτερο Μέρος ένα μωσαϊκό από συνθέσεις των Περγκολέζι, Σκαρλάττι, Σούμπερτ, Πουλένκ , Ντεμπυσσύ, Βίλλα Λόμπος, Γκούλντα, αλλά και τραγούδια της Τζόνι Μίτσελ και της Βραζιλιάνας Μαρίζα Μόντε.

Συνδιοργάνωση 

Δευτέρα / Monday
 8/8 | 21:30 | € 10
Claudia Kohl: Preludes, ρεσιτάλ πιάνου
Η Γερμανίδα δεξιοτέχνης πιανίστα θα μας οδηγήσει σε μια νοσταλγική όσο και μελωδική διαδρομή, από τον 17ο έως τον 20ο αιώνα, με ένα ρεσιτάλ πιάνου αφιερωμένο στους κορυφαίους συνθέτες: Γιόχαν Σεμπάστιαν Μπαχ, Φρεντερίκ Σοπέν, Μωρίς Ραβέλ και Σοφία Γκουμπαϊντούλινα.

Τετάρτη / Wednesday  10/8 |21:30| € 15  € 12
Κωστής Μαραβέγιας: Κατάστρωμα, συναυλία
Ο Κωστής Μαραβέγιας με την μπάντα του υποδέχονται κι αυτό το καλοκαίρι με τον δικό τους «ταξιδιάρικο» τρόπο και με νέο άλμπουμ με τίτλο «ΚΑΤΑΣΤΡΩΜΑ». Μια συναυλία- γιορτή με πανηγυρικό χαρακτήρα, γεμάτη με μουσική και ελπίδα και μια διάχυτη διάθεση αντίστασης στον αρνητισμό, την αγωνία και την αβεβαιότητα της καθημερινότητας.
Νίκος Αγγλούπας, ηλεκτρική κιθάρα, πλήκτρα -  Άγγελος Αγγελίδης, ηλεκτρική και ακουστική κιθάρα -  Jim Σταρίδας, τρομπόνι - Κρίτωνας Μπελλώνιας, τύμπανα - Κωνσταντίνος Μάνος, κοντραμπάσο

Τρίτη / Tuesday 16/8 | 21: 30 | € 12  € 10
Βασίλης Παπαβασιλείου: Σιχτίρ ευρώ, μπουντρούμ δραχμή, θα πεις κι ένα τραγούδι, θεατρική παράσταση
Ο Βασίλης Παπαβασιλείου εμφανίζεται σαν ένας από μας, τους ΄Ελληνες του 2016. Αυτούς που κάνουν το ταξίδι ανάμεσα στις Συμπληγάδες των μνημονίων και στα «Ναι» και «Όχι» των δημοψηφισμάτων. Είναι ο Φωκίων Καπνίδης, τρόφιμος του ΑΑΨΟΥ (Άσυλο Ανιάτως Ψεκασθέντων Ολικής Υστερήσεως), όπου δίνει την καθημερινή του διάλεξη μπροστά σε ένα ακροατήριο που αποτελείται από τους άλλους τροφίμους, συγγενείς και φίλους καθώς και από το ιατρικό, νοσηλευτικό προσωπικό του ιδρύματος, κτλ. Κείμενο-Σκηνοθεσία-Ερμηνεία : Βασίλης Παπαβασιλείου - Βοηθός σκηνοθέτη: Νικολέτα Φιλόσογλου - Φωτισμοί: Ελευθερία Ντεκώ – Φωτογραφία: Μυρτώ Αποστολίδου - Παραγωγή: Θέατρο Τέχνης
Τρίτη / Tuesday 23/8 | 21: 30 | € 15  € 12
Ψαραντώνης, συναυλία
Ο Ψαραντώνης νέος και πανάρχαιος μαζί ,  με την  δύναμή του στον αυτοσχεδιασμό κατορθώνει να δημιουργεί την ατμόσφαιρα του δέους, της
ταραχής και του ρίγους, όπως ακριβώς οι μεγάλοι μουσικοί της τζαζ.
Βαθύς γνώστης και πραγματικός λάτρης της παράδοσης, μα και από τη φύση του απείθαρχος, απρόοπτος και αποκαλυπτικός, ο Ψαραντώνης θεωρείται σήμερα ως ο τολμηρός αλλά συγχρόνως και ο στοχαστικός ανανεωτής της παράδοσης. Ένα ζωντανό απόσταγμα αρχέγονων μαζί και σύγχρονων
μουσικών ιστορήσεων.
Μαζί του οι: Νίκη Ξυλούρη στο τραγουδι,  το μπεντίρ και την στάμνα - Γιάννης Παξιμαδάκης, λαούτο - Λάμπης Ξυλούρης, ούτι

25/8 – 30/8 |21:30 | Είσοδος ελεύθερη
Γαλλικές ταινίες με Ελληνικούς υπότιτλους από την κινηματογραφική πλατφόρμα του I.F.G / Γαλλικό Ινστιτούτο Ελλάδος

QUAI D' ORSAY       (25/8)
LULU FEMME NUE (26/8)
AUGUSTINE             (28/8)
VIOLETTE                 (29/8)
9 MOIS FERME       (30/8)

2/9 & 4/9 |21:30 | Είσοδος ελεύθερη
Προβολές παραστάσεων όπερας από το Φεστιβάλ της Aix-en-Provence 2016
Έτσι κάνουν όλες (Β.Α. Μότσαρτ), σε σκηνοθεσία Christophe Honoré (2/9)
Πελλέας και Μελισσάνθη (Κ.Ντεμπυσσύ), σε σκηνοθεσία Katie Mitchell (4/9)
Συνδιοργάνωση: 
     


3&4/9 Θερινό Εργαστήσριο Δραματοθεραπείας
Bιωματικό σεμινάριο Δραματοθεραπείας, βασισμένο στη Commedia dellarte. Με την Dr. Anna Seymour, Καθηγήτρια στο University of Roehampton (Η.Β.).

 

Διοργάνωση: ΑΙΩΝ Πολιτιστικός Οργανισμός
Πρατίνου 72, 116 34 Αθήνα
Τ. 210 7258741 Fax 210 7258766
Καλλιτεχνική Διεύθυνση: Στέλιος Κρασανάκης
Διεύθυνση Παραγωγής: Μάριος Βαζαίος
Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Κατερίνα Ζουράρη
Τηλ.6932427577  - E-mail: aeongr@otenet.gr

Χώρος:
Πύργος Μπαζαίου, μνημείο 17ου αιώνα, στην ενδοχώρα της Νάξου. 12ο χλμ. Οδού Χώρας Νάξου-Αγιασσού
Τηλ. 22850 31402


Διάθεση εισιτηρίων Φεστιβάλ Νάξου
  • Πύργος Μπαζαίου, 12ο χλμ. Χώρα Νάξου-Αγιασσός. Τηλ. 22850 31402
  • Cafe Citron, παραλία Χώρας Νάξου.
Τηλ. 22850 22227
  • Αποστακτήριο Βαλληνδρά, Χαλκί.
Τηλ. 22850 31220
  • Café Asmari, Απείρανθος. Τηλ. 22850 61256
 


Υπό την Αιγίδα:

Σε συνεργασία:
                               

Χορηγοί: 
       

Με την υποστήριξη:
   

Χορηγοί Επικοινωνίας:
           

    
  
Χορηγοί Φιλοξενίας:      
 




















































































































































































































































Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :