Δευτέρα, Ιουνίου 17, 2024

Ενημέρωση για απαγόρευση στάθμευσης βαρκών, σκαφών αναψυχής, τρέιλερ, φορτηγών και ογκωδών οχημάτων στους δημοτικούς χώρους στάθμευσης

Ο Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, ως αρμόδιος φορέας διαχείρισης των κοινόχρηστων χώρων και έχοντας υπόψιν την ισχύουσα νομοθεσία, ενημερώνει όλους τους κ.κ. ιδιοκτήτες/οδηγούς βαρκών, σκαφών αναψυχής, τρέιλερ, φορτηγών και ογκωδών οχημάτων ότι η στάθμευση σε δημοτικούς χώρους στάθμευσης του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων απαγορεύεται, σύμφωνα με τη με αρ. 511/2021 (ΑΔΑ: ΨΚ7ΦΩΚΗ-ΘΧΠ) Απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου. Για τη χρήση του κοινόχρηστου χώρου στις  παραπάνω κατηγορίες επιβάλλεται πρόστιμο 150,00 ευρώ ανα τ.μ. κατάληψης χώρου.

Κατόπιν των ανωτέρω και με σκοπό τη διασφάλιση της αποφυγής ατυχημάτων, άλλων τυχόν απρόβλεπτων περιστατικών και την παρακώλυση της κυκλοφορίας, παρακαλούνται οι κ.κ. ιδιοκτήτες/οδηγοί των παραπάνω τύπων τροχήλατων που .....

σταθμεύουν στους δημοτικούς χώρους στάθμευσης του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων για τις άμεσες ενέργειες απομάκρυνσής τους.

 

 

Ο Αντιδήμαρχος

Ευάγγελος Κατσαράς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ μην χρησιμοποιείτε greeklish και τα σχόλια σας να μην είναι υβριστικά, προσβλητικά ή συκοφαντικά προς τον οποιοδήποτε.Ευχαριστώ εκ των προτέρων !