Παρασκευή, Νοεμβρίου 17, 2023

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για Διοικητικό/ή υπάλληλο πλήρους απασχόλησης για τις ανάγκες της Κινητής Μονάδας Ψυχικής Υγείας ΝΑ Κυκλάδων ΚΛΙΜΑΚΑ στη Νάξο

 

Η Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία ΚΛΙΜΑΚΑ στο πλαίσιο διεύρυνσης και ανάπτυξης του έργου της Κινητής Μονάδας Ψυχικής Υγείας ΝΑ Κυκλάδων, που λειτουργεί από τον φορέα με την υποστήριξη του Υπουργείου Υγείας, προκηρύσσει την ακόλουθη θέση εργασίας:

1 Διοικητικό/ή υπάλληλο πλήρους απασχόλησης για τις ανάγκες της Κινητής Μονάδας Ψυχικής Υγείας ΝΑ Κυκλάδων στη Νάξο. Η προκήρυξη αφορά στην κάλυψη θέσης λόγω εγκυμοσύνης.

Απαραίτητα προσόντα:
Απολυτήριο Λυκείου, εξοικείωση με εξοπλισμό γραφείου, εμπειρία με εργαλεία διαχείρισης γραφείου (MS Office), καλές δεξιότητες προφορικής και γραπτής επικοινωνίας.
Προηγούμενη εμπειρία σε αντίστοιχη θέση ή/και σε αντικείμενο που σχετίζεται με τον ...

χώρο της ψυχικής υγείας θα ληφθεί υπόψη.

Οι ενδιαφερόμενοι/-ες θα πρέπει να καταθέσουν:
• Βιογραφικό Σημείωμα
• Σύντομη επιστολή-δήλωση ενδιαφέροντος

Επισημαίνεται ότι η αμοιβή της απασχόλησης προσδιορίζεται από τις διατάξεις του Νόμου 4354/2015 και το σχετικά οριζόμενο πλαίσιο από το εποπτεύον Υπουργείο Υγείας.
Στην επιλογή θα ακολουθηθεί η διαδικασία: α. της προεπιλογής των αιτήσεων, με βάση τα κριτήρια της προϋπηρεσίας και της συνάφειας των πρότερων αντικειμένων εργασίας και β. των συνεντεύξεων.

Οι ενδιαφερόμενοι/-ες μπορούν να καταθέτουν (ηλεκτρονικά ή ταχυδρομικά) τα απαραίτητα δικαιολογητικά με την ένδειξη «Για τη Θέση Διοικητικού Υπαλλήλου στη ΚΜΨΥ ΝΑ Κυκλάδων στη Νάξο», το αργότερο έως τις 10 Νοεμβρίου 2023.
e-mail: central@klimaka.org.gr
fax: 2103417164
ή στη διεύθυνση: ΚΛΙΜΑΚΑ, Ευμολπιδών 30-32, Τ.Κ. 11854, Κεραμεικός, Αθήνα

Πληροφορίες: τηλ. 2103417162-3

Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :