Δευτέρα, Ιανουαρίου 09, 2023

Ο αγιασμός των υδάτων στον Λυώνα (και το γλέντι που ακολούθησε) στους «Αταίριαστους» του ΣΚΑΪ!

 Με κάθε λαμπρότητα πραγματοποιήθηκε σήμερα ο αγιασμός των υδάτων στον Λυώνα της Νάξου και μάλιστα οι «Αταίριαστοι» όχι μόνο παρακολούθησαν live την τελετή αλλά έμαθαν κιόλας αμέσως, με τη βοήθεια… του Προέδρου της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου, Δημήτρη Καπούνη, ότι ήταν ο μικρός Αντώνης Κονδύλης εκείνος που έπιασε τον σταυρό που πέταξε ο πατέρας Στυλιανός στη θάλασσα!


Λίγο αργότερα, η δημοφιλής εκπομπή του ΣΚΑΪ συνδέθηκε εκ νέου με τον γραφικό παραθαλάσσιο οικισμό στα βορειοανατολικά του νησιού μας και παρακολούθησε και το υπέροχο γλέντι που ακολούθησε εκεί τον αγιασμό των υδάτων, στο οποίο πρωταγωνιστές ήταν τα εκλεκτά προϊόντα της Ε.Α.Σ. Νάξου, όπως η Γραβιέρα Νάξου Π.Ο.Π., η Πατάτα Νάξου, το αρνί και το κατσίκι Νάξου, τα ........οποία απόλαυσαν οι παρευρισκόμενοι!

Κι ενώ οι νησιώτικες μελωδίες που έπαιζαν οι Μάριος Μανωλάς (βιολί), Σταύρος Παπακωνσταντής (βιολί), Ιάκωβος Φακίνος (λαούτο) και τραγουδούσε ο Νίκος Κονιτόπουλος είχαν ήδη παρασύρει τους κατοίκους του Λυώνα στον όμορφο χορό, ο παρουσιαστής της εκπομπής, Χρήστος Κούτρας, ρώτησε τον Δ. Καπούνη τα… νέα της Γραβιέρας Νάξου Π.Ο.Π.!

«Πάει “σφαίρα”, παρ’ όλα τα προβλήματα», ήταν η απάντηση του Δ. Καπούνη, ενώ σε νέα ερώτηση του παρουσιαστή για τις προβλέψεις για την φετινή τουριστική σεζόν στη Νάξο, απάντησε: «Λέγεται ότι έχουμε ήδη πολλές κρατήσεις και πως θα πάμε καλά!».

Φυσικά, δεν έλειψαν οι ευχές για καλή Φώτιση και χρόνια πολλά!

Δείτε το απόσπασμα:
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :