Πέμπτη, Νοεμβρίου 10, 2022

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ΝΑΞΟΥ: Με επιτυχία οι εκλογές για την ανάδειξη νέου συντονιστικού οργάνου

 Με μεγάλη επιτυχία και σε πολύ καλό και ενθουσιώδες κλίμα, λόγω της  μεγάλης συμμετοχής, έγιναν οι εκλογές για την ανάδειξη νέου συντονιστικού οργάνου για την οργάνωση μελών του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στη Νάξο, το Σαββατοκύριακο 29 και 30 Οκτωβρίου. 

Η οργάνωση μελών του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στην Νάξο έχει υπερδιπλασιάσει τα  μέλη της μετά τις εκλογές που έγιναν τον Μάιο για την ανάδειξη των  νέων μελών της Κεντρικής Επιτροπής αλλά και την πανηγυρική  επανεκλογή του προέδρου μας Αλέξη Τσίπρα στην...

ηγεσία, από την βάση  του κόμματος. 

Το νέο, επταμελές σχήμα, αποτελούμενο από παλιά και νέα μέλη,  σηματοδοτεί τη διεύρυνση του κόμματος και την πορεία προς την νίκη  του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στις επερχόμενες εθνικές εκλογές, όποτε και αν γίνουν  αυτές. 

Στόχος μας είναι η διεύρυνση της οργάνωσης με ακόμα περισσότερα  μέλη, η νικηφόρα πορεία στις εθνικές εκλογές, και η ουσιαστική βοήθεια  μας στις αυτοδιοικητικές εκλογές, ώστε να προκύψει μια νέα δημοτική  αρχή, η οποία θα δώσει νέο αναπτυξιακό όραμα στο νησί μας, με  ισόρροπη ανάπτυξη, αξιοκρατία, διαφάνεια, και μακριά από πρακτικές  παλαιοκομματικών μηχανισμών του παρελθόντος. 

Το συντονιστικό της οργάνωσης μελών αποτελείται από τους: Μανιού Παρή, συντονίστρια  

Μαρινάκης Στέλιος, αναπληρωτής συντονιστής

Πρωτοπαπαδάκης Γεώργιος-Ευτύχιος, μέλος Σιδερής Νίκος-Παναγιώτης, μέλος 

Καϊδατζής Ερωτόκριτος, μέλος 

Κούλικας Γεώργιος-Αλέξανδρος, μέλος Σιδερή Έλλη, μέλος 

Η Ο. Μ. “ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία” Νάξου.


Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :