Παρασκευή, Ιανουαρίου 14, 2022

Σύσκεψη μεταξύ του οικονομικού επιτελείου της Κυβέρνησης και του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΟΕΣΕ

 Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Σύσκεψη μεταξύ του οικονομικού επιτελείου της Κυβέρνησης και του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΟΕΣΕ πραγματοποιήθηκε χθες, Δευτέρα 10/01/2022, με θέμα τα προβλήματα και η βιωσιμότητα των επιχειρήσεωντου κλάδου, ιδιαίτερα μετά τις επιπτώσεις από τα αυξημένα μέτρα προστασίας για την αντιμετώπιση τηςπανδημίας.

Έγινε εκτενής αναφορά στην κατάσταση που έχει διαμορφώσει η πανδημία και τις επιπτώσεις των αποφάσεωντης Κυβέρνησης για το περιορισμό της διασποράς, που για άλλη μια φορά πλήττουν τον κλάδο.

Προτάθηκε από την πλευρά της Ομοσπονδίας μια σειρά μέτρων, όπως αυτά αποφασίστηκαν από τηνΟλομέλεια των Προέδρων των πρωτοβάθμιων Σωματείων και ....

το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας.

Κατά την συζήτηση ο Υπουργός Οικονομικών κ. Χρ. Σταϊκούρας επιφυλάχθηκε για λήψη οποιουδήποτε μέτρου,πριν το τέλος της εβδομάδας σε συνάρτηση με την εξέλιξη της υγειονομικής κατάστασης, αναφέρονταςχαρακτηριστικά ότι “η φωτογραφία της στιγμής είναι κακή”.

Στην σύσκεψη από την πλευρά της Κυβέρνησης παρέστησαν ο Υπουργός Οικονομικών κ. Χρ. Σταικούρας, οΥφυπουργός Οικονομικών κ. Απ. Βεσυρόπουλος, ο Γενικός Γραμματέας Οικονομικής Πολιτικής του ΥπουργείουΟικονομικών κ. Ν. Κουλοχέρης, ο Γενικός Γραμματέας Δημοσιονομικής Πολιτικής κ. Αθ. Πετραλιάς και από τηνπλευρά της Ομοσπονδίας ο Πρόεδρος, ο Γεν. Γραμματέας και τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.

Για την ΠΟΕΣΕ

Γιάννης Βαγ. Παπαδόπουλος

Περιφερειάρχης ΠΟΕΣΕ Ν. Κυκλάδων

Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :