Δευτέρα, Δεκεμβρίου 27, 2021

Γιορτάζοντας την παραμονή Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς με τον AEGEAN VOICE 107,5 στο σπίτι του Άϊ Βασίλη

Καθημερινά εκπέμπουμε για σας στους 107,5 στα FM. Είμαστε η «Φωνή του Αιγαίου», το ραδιόφωνό σας, η καθημερινή σας συντροφιά, με ειδήσεις, σάτιρα, μουσική, αντιπαραθέσεις, γεγονότα, πρόσωπα που πρωταγωνιστούν στις Κυκλάδες και στην επικράτεια, όλα όσα ένα ραδιόφωνο μπορεί να προσφέρει στους ακροατές του.

Ένα ραδιόφωνο ΓΙΑ τους ακροατές του. Χαρές, λύπες, προβληματισμοί, κάθε σημαντική εξέλιξη την μοιραζόμαστε μαζί σας, στην προσπάθειά μας για ενημέρωση. Η σχέση μας είναι αμφίδρομη.

Φέτος, την παραμονή των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, στο.....

εορταστικό πλαίσιο των εκδηλώσεων του δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, ο Aegean Voice 107,5 «Η Φωνή του Αιγαίου» εκπέμπει γιορτινά από την Πλατεία Πρωτοδικείου, στη Χώρα της Νάξου ΓΙΑ τους ακροατές του, ΜΕ τους ακροατές του.

Το σπίτι του Άϊ Βασίλη μετατρέπεται σ’ ένα ανοικτό στούντιο για να υποδεχτεί όλους και όλες εσάς, σε μια χορταστική εκπομπή με τους συντελεστές του σταθμού και προσκεκλημένους ΕΣΑΣ, τους ακροατές μας, στα μικρόφωνα του σταθμού.

Εκπέμπουμε ζωντανά στο κέντρο της πόλης, από τις 9 το πρωί έως τη 1 μετά το μεσημέρι.

Παραμονή Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς αδράξτε τη μέρα, ελάτε στην Πλατεία Πρωτοδικείου στο σπίτι του Αϊ Βασίλη στο βάθος κήπος, όπου πρόκειται να συμβούν σημεία και τέρατα μέχρι και ραδιοφωνικοί οργασμοί!

Γιώργος Βελέντζας, Κώστας Μπαλωμένος, Μυρτώ Φλώρου, Νικόδημος Λιανός, Μανώλης Ζευγώλης, Γιώργος Καμβύσης, Ειρήνη Προμπονά, Γιώργος Λογοθέτης, όλοι θα είμαστε εκεί για να σας υποδεχτούμε, ν’ ανταλλάξουμε ευχές και να αποχαιρετήσουμε το 2021 με πολλή μουσική, εκπλήξεις, δώρα, χαρά και πολλά χαμόγελα, από μεγάλους και μικρούς φίλους.

Φτιάξτε και μια εορταστική κάρτα με τα χεράκια σας…γιατί η καλύτερη θα κερδίσει ένα μοναδικό δώρο!

Την Παρασκευή 24 και 31 Δεκεμβρίου, όπου κι αν έχετε σκοπό να πάτε, περάστε πρώτα από την πλατεία Πρωτοδικείου να τα πούμε ζωντανά στο σπίτι του Αϊ Βασίλη!

Ελάτε να γιορτάσουμε με τον Agean Voice 107,5-«Η Φωνή του Αιγαίου»,  09:00-13:00 στο σπίτι του Άϊ Βασίλη, 24 και 31 Δεκεμβρίου στην πλατεία Πρωτοδικείου, στη Χώρα της Νάξου.

Γιατί η «Φωνή του Αιγαίου» είναι η δική σας φωνή!

 

Για την επικοινωνία σας

Aegean Voice 107,5-Η Φωνή του Αιγαίου

Παραλία Χώρας Νάξου

Τηλ:22850 24446-7 / 6977479946

Website: www.aegeanvoice1075.com

Email: aegeanfm@gmail.com

--

Μέτρα Προστασίας από τον κορονοϊό

*** Φίλοι ακροατές… στην δύσκολη εποχή της πανδημίας covid-19 που διανύουμε κι  επειδή πάνω απ’ όλα απόλυτη προτεραιότητα είναι η υγεία όλων μας, μην ξεχάσετε τη μάσκα σας, αλλά και να τηρείτε απόσταση ασφαλείας 1,5μ, όπου υπάρχει συνωστισμός.

Στον χώρο θα βρίσκονται αντισηπτικά και αντισηπτικά μαντηλάκια προς χρήση, καθώς και μάσκες μιας χρήσης για όποιον-α χρειαστεί.

Γιατί από αυτή τη μάχη, πρέπει να βγούμε νικητές.

Σας ευχαριστούμε

 

 

 

Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :