Πέμπτη, Ιανουαρίου 23, 2020

Διακοπής Κυκλοφορίας στη θέση Σελάδι της κοινότητας Σκαδού


ΘΕΜΑ:      Ανακοίνωση Διακοπής Κυκλοφορίας στο πλαίσιο εκτέλεσης του έργου «ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ-ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΔΙΚΤΥΩΝ ΥΔΡΕΥΣΗΣ – ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ Τ.Κ. Δ.Ε.ΔΡΥΜΑΛΙΑΣ»
Σχετ.:        Η από   05-03-2019 Σύμβαση
Στα πλαίσια κατασκευής του έργου του θέματος, απαιτείται η διακοπήτης κυκλοφορίαςαπό την θέση Σελάδι της κοινότητας Σκαδού σε όλο το μήκος της οδού που διέρχεται με κατεύθυνση την  κοινότητα της Μέσης , προκειμένου να εκτελεστούν με ασφάλεια εργασίες για την κατασκευή αποχέτευσης και ύδρευσης επί του ........
δημοτικού δρόμου και σύνδεσης με το κεντρικό δίκτυο αποχέτευσης(περιλαμβάνεται τομή του οδοστρώματος με εκσκαφές).
Οιεργασίες κατεδάφισης και εκσκαφών θα ξεκινήσουν την Παρασκευή 24/01/2020και θα διαρκέσουν για δέκα ημέρες  έως και την Δευτέρα 3/02/2020 , οπότε και θα διακοπεί η κυκλοφορία στο ανωτέρω τμήμα. Καθ’ όλη τη διάρκεια της ανωτέρω διακοπής κυκλοφορίας, η διέλευση των τροχοφόρων θα εκτελείται δια της επαρχιακής  οδού Σκαδού-Κορωνίδας-Απόλλωνα δια μέσου του Ελιγμού προς την κοινότητα της Μέσης .
Για την ασφαλή και ομαλή κυκλοφορία, ο ανάδοχος στον οποίο κοινοποιείται το παρόν, καλείται να λάβει ιδιαίτερη μέριμνα για τη λήψη όλων των απαιτούμενων μέτρων ασφάλειας και σήμανσης – ορατής και κατά τη διάρκεια της νύχτας – ώστε αφενός να ενημερώνονται έγκαιρα οι οδηγοί για το κλείσιμο του δρόμου καθώς και για τηνεναλλακτική διαδρομή παράκαμψης που θα πρέπει να ακολουθήσουν για να μειωθούν στο ελάχιστο οι κίνδυνοι ατυχήματος.
Παρακαλούμε για την ενημέρωση, την ανοχή και τη συμβολή όλων στην ασφαλή διεξαγωγή της κυκλοφορίας στις παραπάνω οδούς που εφαρμόζονται οι νέες ρυθμίσεις.
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ
κ.α.α
 ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΣΙΔΕΡΗΣ
ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΔΙΑΝΟΜΗ:
-           Κ. Σκαδού & Μέσης
-           Φ.Ε.
-           Χ.Α.


ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:
Δ.Ξενακης& ΣυνεργάτεςΕ.Ε
Τεχνική εταιρεία
 Χώρα-Νάξου

Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :