Δευτέρα, Ιανουαρίου 02, 2012

Κατατέθηκαν 250.000 πινακίδες στην εφορία

Πάνω από 250.000 οχήματα αποσύρονται από τους ελληνικούς δρόμους μετά την κατάθεση από τους οδηγούς των πινακίδων κυκλοφορίας για να αποφύγουν την καταβολή των αυξημένων τελών κυκλοφορίας.
Πέρυσι είχαν αποσυρθεί περίπου 170.000 , ενώ σύμφωνα με κάποιες
εκτιμήσεις δεν αποκλείεται τελικά ο περυσινός αριθμός ακόμα και να διπλασιαστεί!
Τα στοιχεία από τις εφορίες της Μαγνησίας είναι χαρακτηριστικά της τάσης. Μέχρι στιγμής σε όλον τον Νομό έχουν κατατεθεί περισσότερες από 15.000 πινακίδες οχημάτων, οι 8.000 από τις οποίες μόνον τις......... τελευταίες ημέρες.
Μέσα σε μια μόνο ημέρα 1.000 πινακίδες κατατέθηκαν και στα Τρίκαλα, ενώ κατά 30% είναι αυξημένες οι επιστροφές και στη Λάρισα.
Σύμφωνα με τους διευθυντές των Α' και Δ' ΔΟΥ Θεσσαλονίκης, με βάση τους ρυθμούς κατάθεσης πινακίδων που αντιμετωπίζουν καθημερινά, η κίνηση ιδιωτικών οχημάτων στους δρόμους θα είναι αισθητά μειωμένη το 2012.

Μόνον στην Δ' ΔΟΥ της Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με τον διευθυντή της, ήδη μέχρι σήμερα έχουν καταθέτει 250 περισσότερες πινακίδες σε σχέση με πέρυσι και η διαδικασία δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί – αφού έχει δοθεί παράταση έως τις 10 Ιανουαρίου για τη χορήγηση του σήματος τελών κυκλοφορίας ή την κατάθεση πινακίδων.
http://elpidablog.blogspot.com/
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

3 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

ΘΑ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΤΑ @ΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ. ΚΑΤΑΘΕΣΤΕ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΟΣΟΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ. ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ ΣΤΙΣ ΑΥΞΗΣΕΙΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΧΑΧΑ ΟΣΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΤΕ, ΘΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΜΕ ΣΥΝΕΧΗ ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ΤΕΛΩΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ, ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ ΘΑ ΣΑΣ ΤΑ ΠΑΡΟΥΜΕ. ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΔΩ!

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΤΑΘΕΣΑΤΕ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΕΕΕ???
ΛΑΜΟΓΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!
ΤΩΡΑ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΝΕΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΟΔΗΛΑΤΑ!!
ΘΑ ΣΑΣ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ!!!

ΦΙΛΙΚΑ
Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ