Κυριακή, Οκτωβρίου 02, 2011

Ιδού η «δύναμη» της Χρυσής Αυγής στην Πάρο!

Το έστειλε το http://fileleutheros.pblogs.gr/
Όποιος παρακολούθησε την Πέμπτη (29/10) το δημοτικό συμβούλιο Πάρου, «ανακάλυψε» με έκπληξη (;) τις γνωστές τακτικές της «ροζ» αριστεράς, κατά όσων εκφράζουν διαφορετική άποψη από εκείνη.
Σημειώνω ακόμα, ότι το blog της Κίνησης Ενεργών Πολιτών Πάρου (για συντομία Κου Ε ΠεΠέ), μη έχοντας καμία πολιτική απάντηση σε όσα είχε γράψει ο «Fileleutheros» για την αστοχία κίνησης (αν παραχωρούσε ο Δήμος στους Μουσουλμάνους το Δημοτικό Στάδιο Πάρου για προσευχή), έβγαλε στη συνέχεια μία ανακοίνωση με οχετό ύβρεων (που τους χαρακτηρίζει) σε στυλ κουτσαβάκηδων της πάλαι ποτέ Αθήνας επί Μπαϊρακτάρη. Στον οχετό ύβρεων έχουμε επιχειρήματα, αλλά θεωρούμε ότι κάθε προσπάθεια συζήτησης με τη «ροζ» αριστερά του νησιού μας είναι περιττή. Απλά σημειώνουμε ότι όταν μία πολιτική διαφορά μεταφέρεται σε....... προσωπικά δεδομένα, παύει να είναι πολιτική διαφορά, και είναι «κατινίστικα σχόλια».

Τους λέμε ακόμα, ότι η πολιτική θέση του ΣΥΡΙΖΑ στην Πάρο είναι επιπέδου μεσημεριανάδικου της Ελληνικής τηλεόρασης. Ας μιλήσουν λοιπόν πολιτικά στις μεσημεριανές εκπομπές μαζί με τη Τζούλια Αλεξανδράτου (που ο «Fileleutheros» γουστάρει, αλλά όχι για πολιτική συζήτηση) και όχι με το Παριανό site (την αφεντιά μας δηλαδή), που εδώ και 5 χρόνια αποτελεί το αποκούμπι κάθε τίμιου Παριανού πολίτη που αντιδρά στις τοπικές λαμογιές. (ΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΕΙ).



Πάμε λοιπόν στη ουσία του δημοτικού συμβουλίου Πάρου της 29/10/2011 που ο επικεφαλής της Κου Ε ΠεΠέ Μ. Γλέζος στράφηκε κατά των πολιτών του παραδοσιακού οικισμού της Παροικιάς και τους χαρακτήρισε επί της ουσίας Χρυσαυγίτες.

Παρά τις προσπάθειες δημοτικών συμβούλων να τον επαναφέρουν στην τάξη ο Μ. Γλέζος συνέχισε στρεφόμενος και κατά όσων προσπαθούσαν να τον συνετίσουν.



Η ανόητη πολιτική σκέψη Γλέζου, το μόνο που έκανε στο δημοτικό συμβούλιο Πάρου της 29/10, ήταν ΝΑ ΧΡΕΩΣΕΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙKΑ 300 ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΣΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ! Τόσο μυαλό! Ακόμα, ο Μ. Γλέζος ούτε λίγο - ούτε πολύ, είπε ότι οι αντιδράσεις των κατοίκων για τη μη αστυνόμευση του παραδοσιακού οικισμού Παροικιάς άρχισαν μετά την επίσκεψη στην Πάρο του επικεφαλής της Χρυσής Αυγής Νίκου Μιχαλολιάκου!



Ο Μ. Γλέζος συνεχίζοντας την άμυαλη τακτική του, δεν δίστασε να έχει λεκτικούς διαξιφισμούς με πολίτες της Πάρου οι οποίοι υποστήριζαν το αυτονόητο. Δηλαδή, να μπορούν να κυκλοφορούν στο δρόμο δίχως να κινδυνεύουν από λαθρομετανάστες (*).



Ο Μ. Γλέζος, που στο παρελθόν έχει χρηματίσει βουλευτής πολλών κομμάτων, υβριστής του Μεγάλου Αλεξάνδρου, ειδικευμένος νερουλάς - κατά δήλωση του στο δημοτικό συμβούλιο - και ειδικός επί δεκάδων άλλων θεμάτων, το μόνο που βεβαίωσε κατά τη διάρκεια παρουσίας στο δημοτικό συμβούλιο Πάρου τους τελευταίους 9 μήνες είναι ότι είναι ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗ. Κατάφερε μέσα σε λίγους μήνες με τη συμπεριφορά του να δημιουργήσει πυρήνα της Χρυσής Αυγής στην Πάρο!



Ο Ν. Μιχαλολιάκος και η Χρυσή Αυγή στην Πάρο είναι τελικά πολύ τυχερή. Βρήκε τον άνθρωπο που της έδωσε δύναμη. Τον Μ. Γλέζο!



*Αρκετοί δημοτικοί σύμβουλοι (με πρώτο φυσικά τον Μ. Γλέζο) είπαν ότι διαφωνούν με τον προσδιορισμό «λαθρομετανάστης) και με φληναφήματα είπαν ότι καμία ψυχή δεν είναι λάθρα. Ερώτηση: Ο μετανάστης που μπαίνει απρόσκλητος σε μία χώρα, χρησιμοποιώντας παράνομο τρόπο, πως λέγεται;



Δ.Μ.Μ.



Υ.Γ. Ο «Fileleutheros» ευχαριστεί τους πολίτες της Πάρου που τις τελευταίες δύο εβδομάδες για την υπόθεση των λαθρομεταναστών (που δεν έχει τελειώσει) συμπαραστάθηκαν στη σελίδα μας με κάθε τρόπο. Από την πλευρά μας τους ευχαριστούμε και εμείς για τη δύναμη που μας έδωσαν τα 72.000 «κλικ» στον «Fileleutheros» τον Σεπτέμβριο!



Υ.Γ. 2: Το παρόν κείμενο αφιερώνεται στους γείτονές μου στον παραδοσιακό οικισμό Παροικιάς που παλεύουν καθημερινά με αξιοπρέπεια για το προς το ζειν.


Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

15 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

ξυλο και σκατα στους φασιστες , όπου κι αν ειναι!

Ανώνυμος είπε...

ειναι ντροπη Ελληνες πολιτες να παιρνουν το μερος των κουρσαρων, πεταξτε τους στη θαλασσα μαζι και τους υποστηριχτες τους, οπου βλεπετε ελληνα να μιλαει για μογγολικες ταινιες σπαστε στον ξυλο απ ευθειας, δεν ειναι χρησιμος για την ελλαδα και μπορει να γινει και προδοτης......ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΝΑΞΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΝΑΞΟΥ ΟΥΑΧΑΧΑΑ!!
ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΤΟ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ;;

Ανώνυμος είπε...

29/10 ή 29/9?

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΦΟΡΤΩΘΗΚΕ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΚΑΛΕΣΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ. ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ "ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΙ" ΘΕΩΡΟΥΝ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ ΚΑΙ ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑΪΖΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΟΙΜΙΖΟΥΝ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΣΥ 8:01! ΤΙ ΜΠΛΕΚΕΙΣ ΠΑΛΙ ΤΗ ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΡΕ;

Ανώνυμος είπε...

Η ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΜΑΝΑ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΠΑΡΤΥ ΜΕ ΑΛΒΑΝΟΥΣ, ΜΗΠΩΣ ΚΙ ΕΣΥ ΤΟΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ?

Ανώνυμος είπε...

για οσους υποθαλπουν αλλοδαπουν πρεπει απο και περα να περνουμε τηλεφωνο το ΙΚΑ να ερχονται επιτοπου για ελεχγο, ολοι δουλευουν στη ζουλα και περνουν και το επιδομα απο το παρακρατος μας....στις επομενες εκλογες θα εχουμε πρωταγωνιστικο ρολο, εμεις θα αναλαβουμε το υπουργειο δημοσιας ταξης και πιστεψτε με σε 48 ωρες θα εχουν απελαθει ολοι τους...οποιος σε 48 ωρες δεν θα εχει μπει μεσα στο γηπεδο ποδοσφαιρου που θα ειναι κοντα του θα εχει δικαιωμα ο αστυνομικος να τον σκοτωνει για παραδειγματισμο...

Ανώνυμος είπε...

Το πηγάδι του Μελιγαλά είναι βαθύ, χώρο έχει ακόμη πολύ. ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΟΥΦΑΛΕΣ
ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΡΕΜΑΛΕΣ

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΜΠΟΪΚΟΤΑΖ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΣΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟΣΟΥΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ. ΕΠΙΣΗΣ "ΚΑΡΦΩΜΑ" ΣΤΟ ΙΚΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟΥΣ. ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΕΠΙΔΟΜΑ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ. ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΓΝΩΜΗ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ. ΠΡΩΤΑ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΦΑΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΥ ΓΕΙΤΟΝΑ.

Ανώνυμος είπε...

"Οταν συλλαμβάνανε τους κομμουνιστές σιωπούσα, δεν ήμουν κομμουνιστής. Οταν φυλάκισαν τους Εβραίους σιωπούσα, δεν ήμουν Εβραίος. Οταν συλλαμβάνανε τους αναρχικούς δεν διαμαρτυρήθηκα, δεν ήμουν αναρχικός. Οταν συλλάβανε εμένα δεν υπήρχε πια κανείς που να μπορούσε να διαμαρτυρηθεί." Μπ. Μπρεχτ.

Ανώνυμος είπε...

Πες του Μπρεχτ χαιρετίσματα. Αν ήξερε τι θα πει ΠΑΣΟΚ θα το είχε πει αλλιώς...

Ανώνυμος είπε...

ας δοκιμασουμε και κατι διαφορετικο ρε παλικαρια.
ολο πασοκ, νδ και τα υπολοιπα καθικια του κερατα.
λιγο πατριωτισμος δεν βλαπτει. ειδαμε και την ελευθερη κοινωνια των εθνων που μας υποσχεθηκαν που μας καταντησε.
δηλαδη σας αρεσει ετσι οπως ειμαστε τωρα, με τους προδοτες-εθνοπατερες και το light αντισκηνο της αριστερας??
ρε αντε στα κομματια ολοι τους ή μηπως δεν φταινε ολοι τους?? και φταιει μονον οι ΠΑΣΟΚΟΙ και ΝΔητες??.
δεν ειμαι χρυση αυγη, αλλα θελω να δω κατι διαφορετικο απο αυτο το σαπιο κατασκευασμα της γαμημενης μεταπολιτευσης. αν μπορει να μου το προσφερει καποιος εκτος του χωρου της χρυσης αυγης ή παρεμφερη της πεστε το και γω δεν θα ψηφισω χρυση αυγη.
αυτα και χαιρετε!!

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ, ΑΛΒΑΝΟΥΣ, ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ, ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ, ΓΑΛΛΟΥΣ ΥΠΑΡΧΕΙ? Ή ΑΝ ΑΓΑΠΑΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΟΥ ΕΙΣΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΑΣ? ΔΕΚΑΡΑ ΔΕ ΔΙΝΩ ΓΙΑ ΤΑ ΤΑΜΠΕΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΒΑΖΟΥΝ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΤΑΧΑ "ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ". ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΓΑΠΩ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΜΕΤΑ ΑΓΑΠΩ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΑΛΛΑ ΠΡΩΤΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΖΩ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΓΕΙΤΟΝΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΞΕΝΟΙ