Τρίτη, Ιουνίου 07, 2011

Άρης vs Πανναξιακός για την Α1

Όπως αναφέρει δημοσίευμα του liberovolley11.blogspot.com, η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Άρη Θεσσαλονίκης μπαίνει σφήνα και θα διεκδικήσει μαζί με τον Πανναξιακό την Wild Card που οδηγεί στην Α1. Ο πρόεδρος του μάλιστα Νίκος Παπαδόπουλος τόνισε ότι η ομάδα της Θεσσαλονίκης, δικαιωματικά αξίζει να πάρει την Wild Card, καθώς με βάση την βαθμολογία, ήταν η καλύτερη δεύτερη ομάδα της Α2 γυναικών από τους τρεις ομίλους του πρωταθλήματος. Ο Άρης εξάλλου μετά τον Παναθηναϊκό είναι η ομάδα με τις περισσότερες παρουσίες στην Α1 γυναικών.«Αν χρειαστεί θα υπενθυμίσουμε σε ορισμένους … την ιστορία του Άρη στο γυναικείο βόλεϊ» είπε χαρακτηριστικά.
Σύμφωνα όμως με τους παράγοντες της ΕΟΠΕ η ομάδα που πληρεί όλες τις προϋποθέσεις και συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες για την άνοδο στην Α1 είναι ο Πανναξιακός λόγω του ότι Wild card δικαιούνται μόνο ομάδες από την περιφέρεια και αυτό όπως καταλαβαίνετε δεν δίνει πολλές ελπίδες στον Άρη.
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

4 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

Καλό είναι εφέτος η Ομάδα μας να παραμείνει στην κατηγορία Α2 για να αποκτήσει και τις σχετικές εμπειρίες της και μετά να προχωρήσει στην Α1. Είναι δε πολλά και τα έξοδα από την τοπική Κατηγορία του χθές, στα σαλόνια της Α1.
Δεν πρέπει η Διοίκηση να παρασυρθεί και να αποφασίσει για Α1. Ευκαιρίες σαν τη φετινή, με δεδομένη την παρούσα οικονομική Κατάστασή της Χώρας μας, θα υπάρχουν και του χρόνου.

Ανώνυμος είπε...

Η Πανναξα θα παει οσο πιο ψηλα γινεται ειτε το θελουν καποιοι ειτε οχι.

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΤΕ ΠΑΛΙ Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ.ΛΕΕΙ ΑΥΤΟ ΚΑΤΙ ΣΤΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ;ΜΗΠΩΣ ΠΑΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΟΝ;

Ανώνυμος είπε...

apla einai ta pragmata panaxa zoume a1 na se doume den mporoume na perimenoume allo, entaxi to simboulio apofasizi alla kai mis i filatgli edo imaste min kolonete edo eimaste.