Σάββατο, Ιουνίου 11, 2011

Ανακοίνωση ιστιοπλοϊκού ομίλου Νάξου

Ν.Ι.Ο Ναξου 10/6/2011
Δελτίο τύπου
Με αφορμή τα τελευταία γεγονότα που συνέβησαν στον ιστιοπλοϊκό όμιλο Νάξου,σας καλούμε το Σαββατο 18/6/2011 στις 19:00 στο πνευματικό κέντρο της Παντάνασσας,
προκειμένου να σας ενημερώσουμε για την κατάσταση που εχει διαμορφωθεί, να ανταλλάξουμε απόψεις και να πάρουμε όλοι μαζι αποφάσεις που αφορούν τα παιδιά μας.
Η παρουσία σας είναι σημαντική και απαραίτητη για την πορεία του ομίλου και τις ιστιοπλοϊκές δραστηριότητες τις όποιες θα προγραμματίσει για τα παιδια και τους ενήλικες.
το ΔΣ του Ν.Ι.Ο Ναξου Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

9 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

Τα χετε κάνει μ@υνί καπέλο !

Ανώνυμος είπε...

kai liga les

Ανώνυμος είπε...

Έτσι όπως τα κάνατε Μαστρογανοτσακωνιατοαρκουλεοζευγωλιδες να τα φάτε , και πάψτε να βάζετε τα παιδιά μας μπροστά , πριν κάνετε αυτά που κάνατε δεν τα σκεφτήκατε. Να πάτε σπίτι σας .

Ανώνυμος είπε...

με το Μαμουζελακο , αλλη μορφη στο Ελληνικο πενταγραμμο

Ανώνυμος είπε...

ξαφνικα για λιγο νομισαμε ολοι μας πως ξεκαθαρισε το τοπιο και ξεφορτωθηκαμε τα λαμογια,σε πολυ λιγο χρονο ομως αρχιζουμε και συνειδιτοποιουμε πως τελικα μπλεξαμε με χειροτερα λαμογια

Ανώνυμος είπε...

g.t.p.k aka gia to p@utso kavala

Ανώνυμος είπε...

βρε ασχετοι νομιζατε οτι θα σας στειλουμε τα παιδια μας να τα πνιξετε?
ιστιοπλοικος για κλαματα

Μίκα Παντελέων είπε...

ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΟ ΝΗΣΙ ΚΕ ΔΗΜΑΡΧΕ, ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΤΟ BLOG.

Ανώνυμος είπε...

ΕΔΩ ΟΠΩΣ ΠΑΜΕ ΔΕ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΕΡΟ ΝΑ ΠΙΟΥΜΕ, ΤΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΛΕΣ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΑ? Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΙΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΟΥ... ΝΤΡΟΠΗ!