Δευτέρα, Απριλίου 04, 2011

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΝΑΞΟΣ ΠΑΡΕΛΑΣΗ 1974

19 σχόλια:

  1. ΑΠΛΑ ΤΕΛΟΙΟ. ΑΥΤΕΣ ΗΤΑΝ ΕΠΟΧΕΣ.
    ταρζανακος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. nαι μαλακα ταρζανακο να ηξερες τι σου γινεται δεν θα ελεγες τετοιες μαλακιες .Τι σου αρεσει περισοτερω τα τριοοροφα που εχτιζαν στην παραλια οι μπασκινες της χουντας η τα παιδια στρατιοοτακια.ΜΙΑ ΖΩΗ ΚΟΠΑΝΟς ΕΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙς ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΟΠΑ;ΝΟς ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΑ ΕΧΕΙς ΚΑΝΕΙ ΚΟΛΩς ΣΤΗΝ ΖΩΗΣΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ!!
    ΕΙΔΑΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΠΙΑ??
    ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!
    ΣΤΟΝ ΠΡΟΚΟΠΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ!!
    ΕΓΩ ΕΧΩ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗ ΝΑΞΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΕΛΑΝΕΣ ΤΟΥ 1969 ΣΕ ΦΙΛΜ 8 ΧΙΛΙΟΣΤΩΝ.
    ΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΝΗΣΙ ΣΕ 35 ΧΡΟΝΙΑ ΟΜΩΣ ΕΕ?
    ΤΟ ΞΕΣΚΙΣΑΝΕ!
    ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΓΥΡΙΖΑΝ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΝΩ ΤΩΡΑ ΑΝΩΝΥΜΕ 4 Απριλίου 2011 8:27 μ.μ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ε; ΕΓΩ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΧΩ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙ ΣΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ. ΜΙΛΗΣΑ ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΜΙΛΑΓΕ Ο ΓΟΝΙΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΚΟΚΙΝΙΖΕ. ΜΙΛΑΓΑΜΕ ΣΤΟΥΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥΣ ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΛΗΘΥΝΤΙΚΟ. ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΥΡΝΟΥΣΑΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΩΛΟΥΣ ΕΞΩ. Ο ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΜΑΘΗΜΑ ΣΕ ΕΒΓΑΖΕ ΑΝΘΡΩΠΟ,ΥΠΗΡΧΑΝ ΑΞΙΕΣ. ΑΠ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ ΕΙΜΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ. ΑΝ ΕΙΧΕΣ ΟΜΩΣ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΦΟΥΣΤΑ ΠΟΥ ΦΟΡΑΣ ΘΑΡΧΟΣΟΥΝ ΝΑ ΜΟΥ ΤΑ ΠΕΙΣ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ,ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΡΥΒΟΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ .ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΑΙ ΠΩς ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΒΓΗΚΕς ΤΟΣΟς ΜΑΛΑΚΑς ΡΕ ΤΑΡΖΑΝΑΚΟ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΛΗ Η ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΗ ΓΕΝΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΙΟΥ ΠΟΥ ΜΑς ΠΟΥΛΗΣΑΤΕ ΚΟΨΩΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟΥΣ ΔΟΥΝΟΥΤΑΔΕΣ ΣΚΑΤΟΜΠΙΝΕΔΕΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΤΕ ΚΙΑ ΟΛΑς ΣΑΝ ΔΕΝ ΝΤΕΠΕΣΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. skatompines einai ligo mia zoi ipiretis toy sistimatos kai olon ton afentadon.
    den se xalaei poy fa figis gia triti fora apo to nisi alla ksexasa eisai kai esi apo ta kolopeda tis genias toy politexnioy poy katastrepsate to melon palio xafiedes an oimoyn o gio soy i i kori soy fa ntrepomoyna gia sena axriste karavana

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ταρζαν αν θες να ξεπλινεις την ντροπη την δικια σου και της γενια σου ζωσου με δυναμιτες και ανεβα στην κορφη του ζα να ζμπαραρεις

    χου χα χου χα χα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΕΛΛΑΣ Η ΤΕΦΡΑ ΡΕ......ΕΞΩ Η ΑΛΒΑΝΟΙ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. συγκινητικη εικονα του Κυρίου Βάβουλα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. φιλε ταρζανακο εχεις πολυ δικιο. αστους.ριχνουν χολη κρυμενοι στο σκοταδι.που να ξερουν με τι ετατζη παν να μπλεξουν. που ειναι εκεινα τα χρονια που ειμαστε περηφανοι και διωξαμε τη χουντα. θυμασαι το ξυλο που αρπαξαμε γ΄σεπτεμβριου και στουρναρα; που σε ειχε πιασει ο μπατσος απ τα μαλια και σεκανε σβουρες; και τουσπασες τα γυαλια;
    α.κ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. η πλάκα είναι οτί τά βάλατε μέ τόν αθρωπο χωρίς λόγο. καί γώ άκουσα απ'ο τόν θίο μου ότι είχε ραδιοφωνικό σταθμό στήν κυψέλη καί αναμετέδιδε τό σταθμό τού πολυτεχνείου καί τόν είχαν συλάβει 11 φορές. τό γέλιο ειναι ότι τού τοπέζετε καί φίλοι καί τού ταξερνάτε από πίσω χαμούρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΕΣΥ ΚΑΙ ΕΤΑΤΖΗΣ ΧΟΥΝΤΙΚΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΝΕΟΔΙΜΟΚΡΑΤΕΣ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΕΝΟΙ ΚΟΥΚΟΥΕΔΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΛΙΠΟΙ ΣΚΑΤΟΜΠΙΝΕΔΕΣ ΜΑΖΕΨΤΕ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΠΟΥ ΧΤΙΖΑΤΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΠΙΓΕΝΤΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΛΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ -ΘΙΑΣΟ
    ΣΚΑΤΟΚΟΥΡΑΔΟΜΑΓΚΕΣ ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΤΕ ΤΙΣ ΚΟΙΛΙΕΣ ΣΑΣ
    ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΘΑ ΤΟ ΒΡΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑς ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΤΑ ΒΡΕΙ ΗΔΕΙ
    ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΟΠΑΝΟΙ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ
    ΘΑ ΜΑΣ ΒΓΕΙ ΚΑΙ ΤΑΡΖΑΝΑΚΟΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ,,,ΧΑ ΧΑΧ ΑΧ ΑΧΑΧΧΑΧΑΑΑΑΑ

    ΔΕΝ ΣΕ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΘΑ ΣΕ ΜΑΘΟΥΜΕ

    ΤΑΡΖΑΝΑΚΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΘΟΛΟΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ


    ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. krima ena tetio ntokoumento kai toy epitethikan oi pseftoanarxikoi pou den exoyn mpei pote oyte se astynomiko aftokinito. fobero video,bale kai alla.
    alex

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ρε ταρζανακο αμαν εχειςτετοιους φιλους τι τους θελεις τους εχθρους; αυτο το φιδι που σου επιτεθηκε χωρις λογο μπορει να μιλατε καθε μερα ετσι;αδερφε μου που ζουμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ρε ταρζανακο για πες μας την ηλικία σου (την αληθινή όχι για εμένα για τους άλλους που δεν ξέρουν) για να δούμε τι έκανες τον καιρό της χούντας.Δεν έχω πρόβλημα προσωπικό μαζί σου αλλά όταν γράφεις στο πρώτο σχόλιο αυτά και τα δικαιολογείς μετά με τα υπολιπα και ξέροντας σε, συνειδητοποιείς ότι είσαι ένας από αυτούς που έτρεφες και συντηρούσες αυτό το σύστημα που μας έφερε σε αυτήν την κατρακύλα, και ας σε έχει φτύσει το ίδιο το σύστημα πολλάκις.
    Δεν φταίω εγώ ή ο οποιοσδήποτε που στην λέει από την στιγμή που κάθεσαι και γράφεις τετιες μπούρδες ανίκανος ακόμα να καταλάβεις ότι ούτε η χούντα της 7ετιας ούτε η μετέπειτα χούντα που έχουμε μέχρι σήμερα δεν πρόκειται να μας σώσει.
    Τέλος πάντων σύμφωνα με την ηλικία σου τον καιρό της χούντας έψαχνες να βρεις το πουλάκι σου να κατουρήσεις μετέπειτα ήσουν στα στράτα κομάντο και στρατοκαυλος μετά "λιποτάκτησες" από την χώρα μετά ήρθες μετά "ξαναλιποτακτησες" μετά ήρθες ξανά και τώρα είσαι ακόμα μια φορά έτυμος να την κάνεις.
    Γενικά ήσουν πάντα αεριτζής από όλες τις απόψεις, αλλά τουλάχιστον έχεις μια όμορφη οικογένεια και σου εύχομαι να παραμείνει όμορφη.

    Και όσο για τα επαναστατικά σου "φρονήματα" άστα,,,,μην συνεχίζεις γιατί θα αρχίσω να στην λέω και εγώ και ας σε ξέρω τόσα χρονια.
    Παραμύθια τούμπανα για μικρά παιδιά
    .
    Ποτέ μου δεν το έπαιξα ούτε κομάντο ούτε επαναστάτης αλλά με κάποιο τρόπο τώρα ψάχνω να γίνω το δεύτερο για τα παιδιά μου και τα παιδιά όλου του κόσμου και όχι να φύγω σε μια άλλη χώρα και μετά να γυρίσω και να λέω παραμύθια στα παιδιά τον παιδιών μου.


    Αυτά και τέλος από εμένα.σκέψου τι σου έγραψα πριν απαντήσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. τωρα τι εχεις ρε με τον ανθρωπο ; που δεν εχεις δει ουτε με κυαλι την αθηνα. μαζι ειμαστε ρε χαμενε του 59 γεννηθεντες 14 χρονων β γυμνασιου στο πολυτεχνειο. ανωνυμα ξερω και γω να γραφω . καλα σου λεει ,γιατι δεν πας να του τα πεις απο κοντα ρε κουραδομαγκα; του το παιζεις και φιλος. ο ανθρωπος εγραψε οτι ηταν ωραιες εποχες.και σενα σε πειραξαν οι ποδιες και οι μπασκινες.
    α.κ
    αν θες να μιλησουμε στειλε μου μαιλ.
    sagria@hotmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΑΛΛΑ ΒΙΝΤΕΑΚΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ; ΤΙ ΟΜΟΡΦΑ. Η ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΕΛΕΙΑ. ΟΥΤΕ ΤΕΝΤΕΣ,ΟΥΤΕ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑΡΕΣ,ΟΛΑ ΠΑΝΕΜΟΡΦΑ. ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΤΟ ΑΝΕΒΑΣΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Nα κάνω μια παρατήρηση. Το βίντεο, πρέπει να είναι μεταγενέστερο του '74, μιας και το "Νάξος" που βλέπουμε στο τέλος παραδώθηκε το '75.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ μην χρησιμοποιείτε greeklish και τα σχόλια σας να μην είναι υβριστικά, προσβλητικά ή συκοφαντικά προς τον οποιοδήποτε.Ευχαριστώ εκ των προτέρων !