Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 23, 2009

Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΝΑΝ


Στο χθεσινό ντιμπέιτ(22|9) οΓιωργάκης παραδέχθηκε ότι ήταν λάθος του να στηρίξει το σχέδιο Ανάν, αλλά δεν μας εξήγησε γιατί και πως έκανε λάθος σε ένα τόσο σημαντικό εθνικό πρόβλημα, που βασανίζει τον Ελληνικό λαό 120 χρόνια
Μετά ο κύριος Γιωργάκη μας είπε ότι το σχέδιο αυτό έχει πεθάνει. Στην Κύπρο κατηγορείτε ο πρόεδρος Χριστόφιας από τον αντιπρόεδρο Παπαδόπουλο(ΔΗΚΟ),ότι προσπαθεί να το επαναφέρει. Όποια λύση και αν δοθεί στο Κυπριακό, πάνω σ αυτό το σχέδιο θα είναι προσαρμοσμένη, και οι Έλληνες της Κύπρου θα αδικηθούν ακόμα μια φορά από τα δικά μας λάθη.
Ο Γιωργάκη έκανε μεγάλο αγώνα για να αποτρέψει (για λογαριασμό των Αμερικάνων) την εγκατάσταση των πυραύλων s300 στην Κύπρο πριν μερικά χρόνια, και να τους στείλει στην Κρήτη(?). Οι πύραυλοι θα ενίσχυαν την θέση της Κύπρου στο σχέδιοΑνάν που δημιουργήθηκε αργότερα, και απορρίφθηκε από τους Κύπριους (υπερψηφίστηκε από τους Τούρκους), γιατί μόνο την Τούρκικη πλευρά ευνοούσε.
Σας παρακαλούμε κύριε Γιωργάκη μας μην ξανακάνετε τέτοια λάθη, και στο μέλλον να αγωνιστείτε για τα Ελληνικά συμφέροντα, γιατί πολλά έχει υποφέρει αυτός ο λαός από ανθρώπους σαν και εσας.
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :