Τετάρτη, Μαΐου 22, 2019

Νάξος - Kontopoulos Technology: Ο Λιανός πληρώνει από τη τσέπη του την διαφημιστική του προβολή

"Ως διαχειριστής των μέσων κοινωνικής δικτύωσης του υποψηφίου δημάρχου Λιανού Δημήτριου, αλλά και της επίσημης ιστοσελίδας του κυρίου Λεονάρδου Χατζηανδρέου, με αφορμή το δελτίο τύπου που εκδόθηκε από την παράταξη του κ. Χατζηανδρέου σχετικά με την διαφημιστική καμπάνια από πρόγραμμα του Δήμου, έχω υποχρέωση να ξεκαθαρίσω ότι η εμφάνιση της σελίδας στο Facebook Consume Less οφείλεται σε λάθος χειρισμό της εταιρείας μας, καθώς ο κ. Λιανός Δημήτρης ως συντονιστής του ............
προγράμματος Consume less είναι διαχειριστής και των δύο σελίδων (Consume less και «Ενωμένοι Μπορούμε»). Το λάθος αυτό ωστόσο διορθώθηκε άμεσα από την εταιρεία μας σε διάστημα μερικών ωρών.
Η προώθηση και η πληρωμή για την διαφημιστική προβολή της παράταξης «Ενωμένοι Μπορούμε» έγινε αποκλειστικά με χρήματα του υποψηφίου δημάρχου Λιανού Δημήτριου μέσω της προσωπικής του πιστωτικής κάρτας όπως φαίνεται και στα παρακάτω στιγμιότυπα. 
sssss.jpg
Μετά τιμής 
Αλέξανδρος Κοντόπουλος 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ μην χρησιμοποιείτε greeklish και τα σχόλια σας να μην είναι υβριστικά, προσβλητικά ή συκοφαντικά προς τον οποιοδήποτε.Ευχαριστώ εκ των προτέρων !