Τετάρτη, Ιουνίου 04, 2014

Μεγάλο αφιέρωμα στον Γαστρονόμο Ιουνίου στη κουζίνα της Νάξου.

 Μυστικά και γεύσεις από παραδοσιακές Ναξιώτικες συνταγές θα αποκαλύψει το ένθετο της εφημερίδας ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, "Γαστρονόμος", την Κυριακή 8 ΙΟΥΝΗ 2014
Προϊόντα, ιστορίες, μαγειρικές από το πιο παραγωγικό νησί των Κυκλάδων.
Αριστερά: Πατατοκεφτέδες με τις γλυκοφάγωτες αξιώτικες πατάτες.Δεξιά: Ρόστο απεραθίτικο από την κ. Χριστίνα Κανελλοπούλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ μην χρησιμοποιείτε greeklish και τα σχόλια σας να μην είναι υβριστικά, προσβλητικά ή συκοφαντικά προς τον οποιοδήποτε.Ευχαριστώ εκ των προτέρων !