Παρασκευή, Ιουνίου 06, 2014

Aύριο στη Νάξο o κωπηλάτης της δράσης ΄΄1000 μίλια΄΄ με καγιάκ για τα καρκινοπαθή παιδιά

Αύριο στις 13:00 περίπου,  φτάνει στη Νάξο, ένας νέος άνθρωπος, που για 31 μέρες κωπηλατεί ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑκαι αγωνίζεται να περισώσει ό,τι οι περισσότεροι από μας φαίνεται να έχουμε ξεχάσει: την αλληλεγγύη και την προσφορά στο συνάνθρωπο.  
Μικρό ιστορικό
Δυο εθελοντές κωπηλάτες ξεκίνησαν με καγιάκ από τους Οθωνούς της Κέρκυρας για να φτάσουν στο Καστελόριζο θέλοντας  να..... στηρίξουν το Σύλλογο γονιών με καρκινοπαθή παιδιά Η ΠΙΣΤΗ. Δυστυχώς προχτές ο ένας, ο Κώστας Μανατάκης, αναγκάστηκε να εγκαταλείψει την προσπάθεια, λόγω προβλημάτων υγείας. Ο ΄Αγγελος Χριστοφίδης που συνεχίζει μόνος του,  κωπηλατεί ήδη 31  μέρες, και θα φτάσει στη Νάξο αύριο, Παρασκευή  μεσημέρι, γύρω στις 13:00.Για ένα μικρό κομμάτι της διαδρομής - στις Κυκλάδες και μέχρι τη Νάξο- συνοδεύεται από φουσκωτό με δυο εθελοντές και φίλους του, τον Ορφέα Καλαφάτη και το Χρήστο Φλεβοτόμο. Το Σάββατο θα συνεχίσει μόνος του μέχρι το Καστελόριζο. 
Είναι μια δράση ελπίδας σε μια εποχή ανέλπιδη....
 
Η διαδρομή  ως τώρα: http://seviangt.gr/index.php/livemap

Βίντεο (εθελοντικό επίσης, του Ορφέα Καλαφάτη ) για τη δράση:

Και η αντίστοιχη ιστοσελίδα για περισσότερες λεπτομέρειες:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ μην χρησιμοποιείτε greeklish και τα σχόλια σας να μην είναι υβριστικά, προσβλητικά ή συκοφαντικά προς τον οποιοδήποτε.Ευχαριστώ εκ των προτέρων !