Κυριακή, Μαΐου 04, 2014

Πανναξιακός-Κηφισιά 3-4

Απολαυστικό παιχνίδι έγινε στη Νάξο, όπου η Κηφισιά επιβλήθηκε 4-3 του αδιάφορου Πανναξιακού.
Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν 0-1 στο 24’ με κοντινό πλασέ του Τεγούση, αλλά στο 32’ ο Λίμα με πλασέ ισοφάρισε σε 1-1. Στο 35’ ο Αλημπάς είχε δοκάρι για την αθηναϊκή ομάδα. Στη συνέχεια ο Πανναξιακός βρήκε ρυθμό και ο Ρόβας στο 40’ με.....
πλασέ και το 44’ με κεφαλιά έδωσε προβάδισμα δύο γκολ στην ομάδα του για το 3-1. Στο δεύτερο μέρος η Κηφισιά μπήκε δυνατά και άρχισε να... πυροβολεί. Στο 60’ ο Αλημπάς μείωσε σε 2-3, ενώ στο 70’ ο Βέρμπης ισοφάρισε σε 3-3. Το νικητήριο γκολ για τους φιλοξενούμενους πέτυχε και πάλι ο Βέρμπης στο 79’.
ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ (Γιόβαν Μιχαήλοβιτς): Τσαϊλάκης, Καρελέμογλου (66’ Βούλγαρης), Μποδώνιας, Μεσημέρης (81’ Ανευλαβής), Κατσάνης, Χαμηλοθώρης, Ρόβας, Παναγιωτίδης, Ευριπιώτης (66’ Σάντα), Λίμα, Μπανακάκης

ΚΗΦΙΣΙΑ (Μάρκος Μαυρομάτης): Ιωσήπου, Καραμπάς, Ντούμος (46’ Παπαζούδης), Τεγούσης, Κολοτούρος, Ανδρίκος, Γιόνδης, Αλημπάς (89’ Μεγαρίτης), Βέρμπης, Γκουτσούλας, Θανόπουλος (80’ Χίσο)
http://www.onsports.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ μην χρησιμοποιείτε greeklish και τα σχόλια σας να μην είναι υβριστικά, προσβλητικά ή συκοφαντικά προς τον οποιοδήποτε.Ευχαριστώ εκ των προτέρων !