Κυριακή, Μαρτίου 02, 2014

Περιστέρι - Πανναξιακός 3-1

 Ανάσα ζωής πήρε  το Περιστέρι, με τη νίκη του με 3-1 επί του Πανναξιακού, ενώ η ομάδα της Νάξου μετά από αυτό το αποτέλεσμα χάνει πλέον κάθε ελπίδα για παραμονή  στην Γ’ Εθνική.
Η ομάδα του Γιάννη Τάμπρατζή είχε την υπεροχή σε όλο το παιχνίδι και δεν άφησε πολλά περιθώρια στους νησιώτες. Στο 28’ ο Συρράκος με σουτ πέτυχε το 1-0, σκορ που.....
διατηρήθηκε ως το ημίχρονο. Στο δεύτερο μέρος το Περιστέρι μπήκε και πάλι δυναμικά και σημείωσε δύο γκολ, σφράγισε την επικράτησή του, απέναντι στους βαθμολογικά αδιάφορους Ναξιώτες. Στο 51’ ο Μπέλης έκανε το 2-0, ενώ στο 54’ ο Ποστόλης με κεφαλιά πέτυχε το 3-0. Το μόνο που κατάφερε ο Πανναξιακός ήταν να μειώσει στο 81’ με τον Ρόβα σε 3-1, μετά από λάθος έξοδο του Τικταπανίδη.

ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ (Γιάννης Τάμπρατζης): Τικταπανίδης, Χρόνης, Βασίλογλου, Ποστόλης, Μήλιος, Παναγόπουλος (82' Λιαγκόζης), Μπόσιος (70' Μάντζιος), Χέλμης, Συρράκος, Μπέλης, Ηλιάδης (46' Τσαβαλιάς)

ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ (Γιόβαν Μιχαήλοβιτς): Γιουργούσης, Κατσάνης, Τσαρτσαράς, Παναγιωτίδης, Μεσημέρης, Ανδρεόπουλος (19' Καλογερής), Ρόβας, Χαμηλοθώρης (77' Ευριπιώτης), Βούλγαρης, Λίμα, Παπαδόπουλος (46' Μποδώνιας)
Πηγή http://www.onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ μην χρησιμοποιείτε greeklish και τα σχόλια σας να μην είναι υβριστικά, προσβλητικά ή συκοφαντικά προς τον οποιοδήποτε.Ευχαριστώ εκ των προτέρων !