Τρίτη, Φεβρουαρίου 04, 2014

Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ Ο ΒΡΟΥΤΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ …

Γιάννης Πρωτονοτάριος
Έπρεπε να φτάσουμε στο 2014 και στον έκτο χρόνο της κρίσης, για να δούμε για πρώτη φορά μια νέα γενιά ενεργών δημοτών - πολιτών, που δεν έχουν ξεφυτρώσει (όπως γινόταν μέχρι τώρα) μέσα από διαδικασίες συμβιβασμών, ύποπτων συμφωνιών, επικίνδυνων για τους δημότες συμμαχιών, ένοχων προωθήσεων, των οποίων κυρίαρχος στόχος είναι, το να μην ενοχλήσουν και να μη θίξουν τα κατεστημένα μεγάλα συμφέροντα και τα κομματικά κέντρα στήριξής τους.
Μια νέα γενιά πολιτικών, που προκύπτουν δημοκρατικά από..... τον Λαό, με προκριματικές διαδικασίες, και όχι με ορισμό τους, στα ψηφοδέλτια, από τους (σε τοπικό ή κεντρικό επίπεδο) αρχηγούς. Που θα έχουν βασική τους έγνοια την υπεράσπιση των λαϊκών συμφερόντων και όχι την υποταγή τους στους τυχόν πολιτικούς τους προϊστάμενους και αρχηγούς αφενός, αλλά και που έχουν, αφετέρου, μπροστάρισσα και κορυφαία την έννοια του «εμείς».

Που πολιτεύονται με γνώμονα την ανταπόκριση στη βούληση του πολίτη και όχι την επιβολή της δικής τους, ή άλλης καθοδηγητικής, γνώμης.

Μια νέα γενιά πολιτικών, που ερεθίζει και ζωντανεύει το αίσθημα της συλλογικότητας των δημοτών. Που επιδιώκουν να εξισορροπήσουν την ιεραρχία στην παραγωγή, με το συναίσθημα της ομάδας, που συνταιριάζουν την αγωνιστικότητα με αισθήματα αλληλεγγύης.

Μια νέα γενιά πολιτικών, που δεν χειραγωγούν τους πολίτες, με προστατευτικούς θεσμούς, αλλά χαράζουν, σε συνεργασία μαζί τους, τους δρόμους και τους τρόπους προόδου και ανάπτυξης. Που φροντίζουν να αξιοποιούνται παραγωγικά οι ικανότητές και δεξιότητές τους, βλέποντας τα πράγματα κατά πρόσωπο, επιμένοντας, υπομένοντας, χωρίς ηττοπάθειες.

Τέτοιοι άνθρωποι – δημότες – πολιτικοί, θα μάς καλέσουν να δώσουμε μάχες προόδου, και να αναλάβουμε ευθύνες, συμφωνώντας, διαφωνώντας, φτάνοντας σε ρήξεις, αλλά στο τέλος πετυχαίνοντας.

Μια νέα γενιά πολιτικών, που θέλει τον Λαό ελαύνοντα στο προσκήνιο και όχι ντροπιασμένο και απερχόμενο.



Νοιώθω μεγάλη υπερηφάνεια, χαρά και ενθουσιασμό, που ένας από αυτούς τους δημότες – πολίτες, είναι ο επικεφαλής της δημοτικής κίνησης ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ, ο συνάδελφος και φίλος μου ο Βασίλης Βρούτσης …



Γιάννης Πρωτονοτάριος



Χώρα Νάξος

7 σχόλια:

  1. ΑΛΙΜΟΝΟ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΕΣΥ ΣΧΟΛΙΟ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΚΥΡΙΕ ΓΙΑΝΝΗ.
    ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ "ΘΕΑΤΡΟ" ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ... "ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΨΗΦΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΒΡΟΥΤΣΗ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ" ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΚΟΥΓΑΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΕΡΕΣ, ΔΗΛ. ΤΟ ΒΡΟΥΤΣΗ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ. ΛΥΠΑΜΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΤΡΟ ΠΟΥ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΠΙΣΤΕΨΕ ΣΕ ΜΙΑ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ" ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΚΑΙ ΜΠΗΚΕ ΣΕ ΜΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΔΙΚΟΠΟ ΜΑΧΑΙΡΙ.
    ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΤΙ ΑΛΛΟ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΣΑΣ ΔΟΥΜΕ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΑΤΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟ.
    ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΤΕ ΜΑΚΡΙΑ.
    ΧΑΡΙΣΜΑ ΣΑΣ ΚΑΙ Ο ΒΡΟΥΤΣΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΩΧΕΙ ΤΟΥΜΠΑΝΟ .......ΣΙΓΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΦΗΝΑΝ ΟΙ ΒΑΣΑΛΟΦΡΑΓΚΙΣΚΟΒΕΡΥΚΟΠΕΡΙΣΤΕΡΑΚΙΔΟΙ ΝΑΓΙΝΗ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ. ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΗΤΑΝ. ΑΣΦΑΛΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΒΡΟΥΤΣΗ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΝΑ ΞΕΦΤΙΛΗΣΤΗ ΚΑΙ Ο ΠΕΤΡΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Λευτεριά στο αδικημένο σύντροφο Πέτρο Μανδημαρα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ,ΕΣΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΘΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ. ΤΟ ΟΤΙ ΘΑ ΤΑ ΒΟΗΘΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ, ΓΙΑΤΙ ΟΥΤΕ ΕΣΕΙΣ ΞΕΡΕΤΕ, ΑΝ ΞΕΡΑΤΕ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΑΤΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ, ΛΟΙΠΟΝ, ΑΛΛΑΞΕ Ο ΜΑΝΩΛΙΟΣ ΚΑΙ ΦΟΡΕΣΕ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΤΟΥ ΑΛΛΙΩΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ,ΕΣΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΘΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ. ΤΟ ΟΤΙ ΘΑ ΤΑ ΒΟΗΘΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ, ΓΙΑΤΙ ΟΥΤΕ ΕΣΕΙΣ ΞΕΡΕΤΕ, ΑΝ ΞΕΡΑΤΕ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΑΤΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ, ΛΟΙΠΟΝ, ΑΛΛΑΞΕ Ο ΜΑΝΩΛΙΟΣ ΚΑΙ ΦΟΡΕΣΕ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΤΟΥ ΑΛΛΙΩΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. αφήστε και κανενα νεο παιδι να παρει τη σκυταλη...ειδαμε και τους παλιους τοσα χρονια...
    οπως και να τα γραφει ο παραπανω...πρεπει να μπουν αφθαρτα προσωπα στη πολιτικη...
    που δεν εχουν βουτηχτει μεσα στα σκ.... ακομα!
    zook

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ μην χρησιμοποιείτε greeklish και τα σχόλια σας να μην είναι υβριστικά, προσβλητικά ή συκοφαντικά προς τον οποιοδήποτε.Ευχαριστώ εκ των προτέρων !