Πέμπτη, Φεβρουαρίου 06, 2014

Πανναξιακός - Βριλήσσια Σάββατο 19:00

Άλλο ένα μεγάλο παιχνίδι θα διεξαχθεί αυτο το Σάββατο στις 19.00 στο Κλειστό Γυμναστήριο του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής του Β' Γύρου της Α1 Εθνικής Κατηγορίας Πετοσφαίρισης Γυναικών.
Ο Πανναξιακός Α.Ο.Ν. θα φιλοξενήσει μία εκ των πρωτοπόρων ομάδων  του πρωταθλήματος και διεκδικήτρια του φετινού τίτλου, την ομάδα των Βριλησσίων. 
Μετά την επίτευξη του αρχικού στόχου της ομάδας για παραμονή στην κατηγορία, από πάρα πολύ νωρίς, το σωματείο πλέον κοιτάει πιο ψηλά και σκοπός της ομάδας δεν είναι άλλος από την υπέρβαση και την μεγάλη νίκη, που θα τον διατηρήσει στο κυνήγι της κατάκτηση της 4ης θέσης και της εισόδου στα play - off του πρωταθλήματος.
Ο μεγάλος αυτός στόχος μπορεί να επιτευχθεί μόνο αν όλοι οι Ναξιώτες συνεχίσουν να στέκονται δίπλα στην ομάδα, γεμίσουν για άλλη μία φορά το κλειστό της Νάξου και τη στηρίξουν με τη φωνή τους και το χειροκρότημά τους.
ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ μην χρησιμοποιείτε greeklish και τα σχόλια σας να μην είναι υβριστικά, προσβλητικά ή συκοφαντικά προς τον οποιοδήποτε.Ευχαριστώ εκ των προτέρων !