Τρίτη, Δεκεμβρίου 04, 2012

Εκλογική Γενική Συνέλευση Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου

Ο Εκλεγμένος αντιπρόσωπος  στο  τριτοβάθμιο  όργανο των εμπόρων ,την Εθνική Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου  Κώστας Στυλ. Παγώνης  συμμετείχε το διήμερο 1-2 Δεκεμβρίου 2012 στην Εκλογική Γενική Συνέλευση και της εκλογές για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου.
 Στην ομιλία του αναφέρθηκε στα......
προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι επαγγελματίες της Νάξου καθώς και στα γενικότερα προβλήματα του νησιού στη νέα πραγματικότητα που βιώνουμε λόγο της...... κρίσης.
Στις προτάσεις που κατέθεσε έδωσε μεγάλη έμφαση στην αξιοποίηση όλων των συναδέλφων από όλους τους χώρους για την καλύτερη και αντιπροσωπευτικότερη λειτουργία των νέων οργάνων. Καλύτερο συντονισμό μεταξύ της Ε.Σ.Ε.Ε. και των ομοσπονδιών. Διοργάνωση του 2ου συνεδρίου για των επαναπροσδιορισμού των θέσεων  της Ε.Σ.Ε.Ε. Θεματικές ημερίδες αξιοποιώντας της υποδομές της Ε.Σ.Ε.Ε. Επίσης απευθυνόμενος στους επικεφαλείς των συνδυασμών τους κάλεσε  να συνεχίσουν την ενημέρωση προς τους αντιπροσώπους σε όλη την διάρκεια της νέας τριετίας.
 Συμφώνησε στο νέο αγωνιστικό πλαίσιο που κατέθεσε  ο απερχόμενος πρόεδρος κ. Βασίλης Κορκίδης των πέντε πεδίων. 1) Δίκαιη φορολογία.2)Χρηματοδότηση των μ.μ.ε.3)Ασφάλεια και υγεία.4)Πάταξη παραεμπορίου.5)Προστασία της <<εντός κρίσης μικρομεσαίας επιχείρησης>>. Τέλος ευχήθηκε καλή επιτυχία στους υποψηφίους και δήλωσε ότι  είναι στην διάθεση της νέας διοίκησης σε ότι χρειαστεί.
Στις διαδικασίες της Γεν. Συνέλευσης και των εκλογών συμμετείχαν από την Νάξο οι εκλεγμένοι αντιπρόσωποι Σοφία Καπηνιάρη και Μανώλης Βασαλάκης .                       

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ μην χρησιμοποιείτε greeklish και τα σχόλια σας να μην είναι υβριστικά, προσβλητικά ή συκοφαντικά προς τον οποιοδήποτε.Ευχαριστώ εκ των προτέρων !