Τετάρτη, Οκτωβρίου 10, 2012

Πρόσκληση επιτροπής διαβούλευσης για την παραχώρηση των κοινόχρηστων χώρων του Δήμου Νάξου

Σας ενημερώνουμε ότι  η συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης που είχε προγραμματιστεί για την Τρίτη 09/10/12 αναβλήθηκε λόγω έλλειψης απαρτίας και θα πραγματοποιηθεί την επόμενη Τρίτη 16/10/12 και ώρα 19:00 στο Δημοτικό Κατάστημα (αίθουσα συνεδριάσεων Δημοτικού Συμβουλίου) σύμφωνα με το άρθρο 76 του Ν.3852/2010 με θέματα ημερήσιας διάταξης:
  1. Γνωμοδότηση στο δημοτικό συμβούλιο σχετικά με τον υπό κατάρτιση κανονισμό παραχώρησης και χρήσης των κοινόχρηστωνχώρων της ..........διοικητικής περιφέρειας του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων.
  2. Γνωμοδότηση στο δημοτικό συμβούλιο σχετικά με τον υπό κατάρτιση κανονισμό παραχώρησης και χρήσης κοινόχρηστων χώρων αιγιαλού παραλίας του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων.

Συνημμένες θα βρείτε τις σχετικές εισηγήσεις του Δήμου Νάξου και  Μικρών Κυκλάδων.






Ο Αντιδήμαρχος
                                                                                               & Πρόεδρος της Επιτροπής


                                                                                                     Δημήτρης Λιανός





2 σχόλια:

  1. Γνωμοδότηση στο δημοτικό συμβούλιο σχετικά με τον υπό κατάρτιση κανονισμό παραχώρησης καρεκλες και τραπεζια για την ανδριανη που καντατισαμε σοβαρο κοινωνικο θεμα του νησιου πρεπει να κανουμε τα στραβα ματια γιατι η κυρια πειναει οσο για το περιπτερο απεναντι που ειναι οικονομικα ευκαταστατοι θα το ξυλωσουν ... ε ρε δεν ντρεπεστε λαμογια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έχουν να τακτοποιήσουν και το θέμα των αιγιαλών για να καλυφθούν με ξαπλώστρες όλοι οι χώροι.Ε ρε ξεφτίλες που είστε όλοι σας εκεί μέσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ μην χρησιμοποιείτε greeklish και τα σχόλια σας να μην είναι υβριστικά, προσβλητικά ή συκοφαντικά προς τον οποιοδήποτε.Ευχαριστώ εκ των προτέρων !