Κυριακή, Αυγούστου 05, 2012

Αιμοδοσία 11 τ΄Αυγούστου από τον Απεραθίτικο Σύλλογο για την διατήρηση της τράπεζας αίματος

Για την διατήρηση και ενίσχυση της τράπεζας αίματος του Συλλόγου μας, έχουμε προγραμματίσει εθελοντική αιμοδοσία τo Σάββατο 11 Αυγούστου απο 16,30 έως 20,30 μ.μ στ΄Απεράθου.
Η αιμοδοσία αποτελεί προσπάθεια του Συλλόγου μας, ώστε να μπορούμε να ανταποκρινόμαστε στις ολοένα και αυξανόμενες ανάγκες των συγχωριανών μας σε φιάλες αίματος στις..........
δύσκολες προσωπικές τους στιγμές.

Η παρουσία των Απεραθίτων στην αιμοδοσία είναι μια σπουδαία και σημαντική ανθρώπινη πράξη ζωής και προσφοράς στους συνανθρώπους μας και ιδιαίτερα στους συγχωριανούς μας.
Μόνο τα τελευταία 5 έτη έχουμε διαθέσει σε Απεραθίτες του χωριού και της Αθήνας άνω των 100 φιαλών αίμα, σε έκτακτες ανάγκες, ενώ στην κάθε αιμοδοσία μέσο όρο συγκεντρώνονται μόνο 15-20 φιάλες.
Το πρόβλημα είναι έντονο και η προσφορά της Τράπεζας μπαίνει σε δοκιμασία για την αποτελεσματικότητα και ανταπόκριση της.
Οι οικογένειες τουλάχιστον όσων έχουν εξυπηρετηθεί, καλό θα είναι να προσέλθουν το Σάββατο 11 του μήνα από τις 16,30 μέχρι 20,30 μ.μ για την εθελοντική αιμοδοσία στην αίθουσα του Δημοτικού σχολείου.
10 λεπτά από τον χρόνο μας αξίζουν για να σωθεί η ζωή του άλλου και ο άλλος μπορεί να είμαστε κάποτε εμείς οι ίδιοι, η κάποιο αγαπημένο μας πρόσωπο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ μην χρησιμοποιείτε greeklish και τα σχόλια σας να μην είναι υβριστικά, προσβλητικά ή συκοφαντικά προς τον οποιοδήποτε.Ευχαριστώ εκ των προτέρων !