Τετάρτη, Αυγούστου 08, 2012

10ο Πανναξιακό Τουρνουά Σκακιού- Δελτίο Τύπου

Με απουσία ενός χρόνου, το Πανναξιακό Τουρνουά Σκακιού, επανέρχεται στα άσπρα-μαύρα τετράγωνα, ίσως όχι δριμύτερο, αλλά ελπίζουμε το ίδιο ανταγωνιστικό, όπως μας είχε συνηθίσει.
Το εφετινό 10ο τουρνουά, θα περιλαμβάνει όπως πάντα δύο επίπεδα, ενηλίκων και παιδικό (έως 15 ετών). Το ενηλίκων θα διεξαχθεί στο Πολιτιστικό Κέντρο της Απειράνθου, με ελβετικό σύστημα τεσσάρων ή πέντε γύρων, ανάλογα με τις συμμετοχές που θα υπάρξουν. Η οργανωτική επιτροπή του τουρνουά αποφάσισε εφέτος να συμπτύξει τη χρονική διάρκεια του, με δύο αγώνες την ημέρα, και συνολικό χρόνο σκέψης την μία ώρα για.........
κάθε παίκτη. Εξαίρεση θα αποτελέσει ο τελευταίος γύρος, όπου θα διεξαχθεί ένας αγώνας την τελευταία ημέρα, με χρόνο σκέψης την μιάμιση ώρα και θα ακολουθήσει η τελετή λήξης και η απονομή των επάθλων.
Το παιδικό θα διεξαχθεί στο γνωστό ουζερί "Ρακάδικο", στην Απείρανθο, που χρόνια τώρα φιλοξενεί τους αγώνες του. Αρχικά το παιδικό θα διεξαχθεί σε ομίλους ανά ηλικία, με σταδιακές προκρίσεις έως τη φάση των τεσσάρων παικτών, όπου θα ακολουθήσουν αγώνες νοκ-άουτ.
Σας περιμένουμε λοιπόν να διασταυρώσετε τα ξίφη των αξιωματικών σας ελπίζοντας σε όσο το δυνατόν περισσότερες συμμετοχές.
Αισθανόμαστε την υποχρέωση να ευχαριστήσουμε τους χορηγούς μας, που χωρίς αυτούς δεν θα ήταν δυνατόν να καλυφθούν οι ανάγκες του τουρνουά
Καταστήματα Γερμανός, Μπυραρία ΕΒΕΕΡΙΑ, Ζαχαροπλαστείο Rendez-vouz, Οινοποιία ΠΡΟΜΠΟΝΑΣ, Ελληνική Σκακιστική Ομοσπονδία (ΕΣΟ).

Η Οργανωτική Επιτροπή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ μην χρησιμοποιείτε greeklish και τα σχόλια σας να μην είναι υβριστικά, προσβλητικά ή συκοφαντικά προς τον οποιοδήποτε.Ευχαριστώ εκ των προτέρων !