Τρίτη, Ιουλίου 10, 2012

Ο Δήμος Νάξου τίμησε τον Ναξιακό αθλητισμό

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα στο πνευματικό κέντρο Απειράνθου,  από το Νομικό πρόσωπο(ΝΟΠΠΑΠΠΠΑ)  του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, η εκδήλωση για την βράβευση των σωματείων και των αθλητών που διακρίθηκαν την σεζόν 2011-2012  
Τιμητικές πλακέτες απονεμήθηκαν στην Γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Πανναξιακού ΑΟΝ για την εντυπωσιακή πορεία της στην Α2 εθνική κατηγορία(3η θέση), στην αντρική ομάδα Βόλεϊ του Πανναξιακού για την κατάκτηση του πρωταθλήματος Κυκλάδων, στο.....
ποδοσφαιρικό` τμήμα του Πανναξιακού για την κατάκτηση του κυπέλλου Κυκλάδων, στον  Αστέρα Τραγαίας για την άνοδο του στη Α' κατηγορία Κυκλάδων και στην ομάδα μπάσκετ του ΑΠΑΣ "Τα Φανάρια" που αναδείχθηκε για πρώτη φορά στην ιστορία της πρωταθλήτρια  Κυκλάδων. 
Βραβεία παρέλαβαν,   οι προπονητές του Πανναξιακού ΑΟΝ κ. Σούλης Τουρσούγκας και κ. Γιώργος Δερμάτης για την τεράστια προσφορά τους στον Ελληνικό αθλητισμό,  καθώς επίσης και αρκετοί αθλητές, προπονητές  και παράγοντες τοπικών συλλόγων.


1 σχόλιο:

  1. Συγχαρητήρια σε όλους Τιμήσαντες και Τιμηθέντες και εις Ανώτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ μην χρησιμοποιείτε greeklish και τα σχόλια σας να μην είναι υβριστικά, προσβλητικά ή συκοφαντικά προς τον οποιοδήποτε.Ευχαριστώ εκ των προτέρων !